• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Aob nie mów hop! Już pisałam wcześniej ze na czerwcowych jak z Olą byłam w ciąży jedna dziewczyna była na wizycie lekarz powiedział ze szybko nie urodzi bo szyjka jeszcze nie gotowa i skurczy brak po czym 12h później skurcze ruszyły wody odeszły a ona urodziła ;) do środy może die jeszcze wiele wydarzyć ;)

Kurcze jak wam fajnie ze to juz zaraz! Przez was i zdjęcia tych slodziakow wszystkich mi też się już chce! :-D

AOB może jeszcze wszystko się ruszyć nawet dzisiaj ;-) a jak nie to do środy już tak blisko :-)

Dagi pogoń tam księżniczkę :-D Jakimś smakołykiem jej pomachaj czy coś , może wyjdzie ;-)

Sylwi masz rację, teraz już nowy etap zaczynasz i nie ma co rozkminiać aczkolwiek takiego lekarza bym miała ochotę zabić....

Mommy juz próbuje wszystkiego co dozwolone. Wiesiołek, herbatka z lisci malin, piłka, leżę po schodach bo musze mam u góry kibelek, sprzątam, spaceruje a tu cisza....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry