reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

DOGGI - a nawet dwie :-D bo ja ze SPRITE mamy taki sam termin :-p :-D z tym że obie nie rozumiemy czemu nam 02.02 w karcie wpisali skoro nam według wszelkich wyliczeń 30.01 wychodzi :-D

SPRITE ale duża babeczka :-) Ty to lepiej nie przenoś bo 5kg urodzisz :-D gratuluje dobrych wieści :-)

reklama
Gratki samych dobrych wieści :tak::tak::tak:

Grudniówki są, to i lutówki różnicy nie robią, tylko niech się później nie dziwią jak w połowie lutego urodzą :laugh2::laugh2:

Famme Fatal może macie z tym terminem tak jak ja miałam. Ja liczyłam w przód 40 tygodni, a lekarz tym sposobem rok - trzy miesiące + coś tam. A w międzyczasie wkrada się luty z 28 dniami i wypadają trzy dni. Mi na początku lekarz wpisał 6 stycznia, bo liczył właśnie tym sposobem, ale jak na USG i w komputerze zaczął wychodzić 3 styczeń, to zweryfikował i przyznał, że rzeczywiście się pomylił;)

Bylam. Oczywiscie gin mnie uswiadomil ze mialam byc na 17 a nie 17.30. Skleroza ciazowa widac dziala jak nalezy. Sprawdzal ilosc plynow bo przetraszyl sie jzk Ł powiedzial ze sa dni kiedy Robert siedzi cicho. Ale mowi ze wszystko ok wiec pewnie odsypia. Szyjka spoko. Na usg termin wyszedl na 9.01. Maly wazy 1500g. Pytalismy kiedy naepna wizyta, na co gin ze za 2tyg. No wiec Ł powiedzial, ze sytuacja nam sie zmienila i jesli wszystko ok to czy mozemy za 4tyg jednak. On swierdzil, ze ciaza zaawansowana z komplikacjami na pocxatku wiec nie bierze za to odpowiedzialnosci i... (myslalam ze zaproponuje wizyte kontrolna w szpitalu) powiedzial ze mamy przyjsc za 2tyg na darmowa krotka wizyte. Sprawdzimy tylko na szybko szyjke i czy u malego wsio ok. Mega pozytywnie nas zaskoczyl. Placimy mu 140zl i Ł jak dawal 150 to mowi ze ma nie wydawac bo i tak duzo dla nas zrobil, a gin swierdzil ze w tej sytuacji mamy sie nie wyglupiac.

Wiec kolejna wizyta 17.11 pozniej 01.12

Agulqa super lekarz! Tylko wiecej takich. U mnie tez z komplikacjami bylo wiec wizyta co 2tyg.ale co miesiac dokladne sprawdzanie. Cos jak teraz u ciebie bedzie:)

Wlasnie wracamy od 3tygodniowej Malgosi. Minely tylko 2lata a czlowiek zapomnial jakie to kruche...

Mlody natomiast przypomnial o sobie z zazdrosci i tak wali, wypina wszystko ze az mnie to laskocze a na skorze takie guzy gdzie nogi wyciąga:)

reklama
Do góry