Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jak z okresami? Zmniejszyły się?Ja mierne miałam już 2 razy po 4 lata. Żadnych skutków ubocznych byłam nią zachwycona. Po urodzeniu dziecka wracam do niej
Skutki uboczne jakie miałam ? ? Mało krwawilam mniej więcej dwa dni na 4 miesiące. Ale ja nie płakałam z tego powodu. Ja na pewno też wrócę po porodzie do mireny. Zmienia się co 5 lat ale lekarze wola po 4 latach wymieniać.Odświeżamy wątek.
Powiedzcie mi jakiego typu sa skutki uboczne mirena? Przez które trzeba wyjąć to?
Rozważam założenie jej po drugiej cc![]()
Bólem nie można tego nazwać. To takie nieprzyjemne uczucie. Z tym okresem to zależy od kobiety i organizmu. 1000 zł założenie ja placilamNo właśnie lekarz mi mówił, że kobietom to w to mi graj bez okresu prawie 5 lat.
A czy zalozenie boli? Jaki koszt bo tego nie słyszałam
Nie czułam w ogóle ze cokolwiek mam. Bardziej organizm uważał ze jest ciało obce i brzuch bolał jak na okres. Sznureczek jest przycinany tak aby lekarz mógł później ta wkladke wyciągnąć... aha i wiesz ze ta mirena zakłada się w czasie okresu ? ?A jak długo odczuwalas, że coś tam Masz? Czy ten smuteczek jakoś jest przycinanyprzycinany?
W trakcie okresu masz najbardziej otwarta szyjkę macicy i lekarzowi lepiej jest aplikować.Nie. A czemu? Lekarz mi tylko mówił , że po cytologi