reklama

edda89
Fanka BB :)
Ja tez póki co jem wszystko i mała nie jest wysypana. Nie wiem czy cierpi przez to ale pielęgniarki nic nie zgłaszały. Mówiły że mała ładne kupy strzela więc chyba nic się nie dzieje. A mleko i przetwory tez jecie ? Bo ser jem ale mleko jakoś się boje. Chyba wyprobuje dopiero jak będzie zdrowa juz w domku.

Karolina1987W
Ja jem jogurty, pije mleko i dzis jadlam ser zolty. Kypilam drozdze i bede robic paczki:-) wymyslilam, ze skoro maly spi nawet po 4 godziny to go najlpierw nakarmie a pozniej najem sie slodkosci:-)

Mama Stacha
&Franka&Janka
Ja myślę, że wiele zależy od dziecka. U niektórych przewód pokarmy jest dojrzalszy niż u innych, są dzieci bardziej wrażliwe, są dzieci z tendencją alergiczną . . . Ja zamierzałam jeść wszystko, ale Janka męczą gazy więc z pewnych rzeczy muszę zrezygnować. Myślę, że to czasowe, "dojrzeje" chłopak i wtedy będę sobie mogła więcej pozwalać. Pączka wciągnę, a jakże  Całą ciążę na pączkach byłam to chyba młody przyzwyczajony
 Całą ciążę na pączkach byłam to chyba młody przyzwyczajony 

blindwillow
A ja z tym nabialem to ostroznie..raz najadlam sie bialego sera, wypilam mleko, jadlam serki waniliowe i od nastepnego dnia maly robil zielone kupy...teraz od kilku dni nie jem nabialu, co najwyzej do herbaty troche mleka wleje i dzis zaczal robic zolte kupki jak na poczatku..pączka pewnie jednego zjem, albo faworki..tylko nie za duzo...:/

ja też sie z jedzeniem nie ograniczałam do dzisiaj bo za dużo jem dobroci ( czekolady a ostatnio i kawałek pizzy wtryniłam) niby małej nic nie jest skóra super kupki też ale ja się źle czuję z tym moim obżarstwem  nabiał też jem jedynie co staram się ograniczyć smażone no i wiadomo gazowanego też nie tykam
 nabiał też jem jedynie co staram się ograniczyć smażone no i wiadomo gazowanego też nie tykam

nabiał też jem jedynie co staram się ograniczyć smażone no i wiadomo gazowanego też nie tykam
 nabiał też jem jedynie co staram się ograniczyć smażone no i wiadomo gazowanego też nie tykamKarolina1987W
Dziewczyny mam maly problem, a moze wlasnie duzy :/ Karmie piersia na zmiane i staram sie po rowno, a jedna piers jest znacznie wieksza od drugiej wiecie jak to "wyrownac"?
 wiecie jak to "wyrownac"?

wiecie jak to "wyrownac"?
 wiecie jak to "wyrownac"?reklama

Mama Stacha
&Franka&Janka
Kesti, poproszę o ćwiczenia na biust :-) Czy zaczyna się je po zakończeniu karmienia?

Podziel się: