Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Beta na tym etapie nie mówi absolutnie nic. Tyle, że rośnieZrobiłam dziś betę mam 55539, 12.08 miałam 9379 więc beta przyrasta, średnio około 30% co drugi dzień, ale na tak późnym etapie piszą że to dobry przyrost
To ja się podepnę, teraz 7+3, wczoraj ciąża wyszła młodsza o 5 dni, tydzień temu była młodsza o 3 dni, a dwa tygodnie temu o 2… jest zarodek, bije serduszko. Miała któraś z Was taką sytuację? Już pytałam na kwietniowych, ale może któraś z poza kwietniowych mam ma z tym doświadczenie i wszystko było dobrze.
Ginekolog powiedziała że do 5 dni się nawet tego nie odnotowuje, nie ma się czym przejmować ale karty ciąży nie założyła i zaprasza za dwa tygodnie. Mnie to trochę martwi że ta ciąża “młodnieje”. Powiedziałam jej o tym, że tydzień temu była młodsza o 3 dni i że mnie to martwi, ale powiedziała że to też mogą być błędy pomiarowe.U mnie jest na odwrót. Różnica +1 dzień, potem +4, potem już +6.
Raczej każda ciąża rośnie swoim tempem. Najważniejsze że osiągnął dany etap i mieści się +/- w widełkach. A lekarz uważa, ze to niepokojące?
Ginekolog powiedziała że do 5 dni się nawet tego nie odnotowuje, nie ma się czym przejmować ale karty ciąży nie założyła i zaprasza za dwa tygodnie. Mnie to trochę martwi że ta ciąża “młodnieje”. Powiedziałam jej o tym, że tydzień temu była młodsza o 3 dni i że mnie to martwi, ale powiedziała że to też mogą być błędy pomiarowe.
Owulacja w 16/17dc, cykle 31-32 dni. Chyba muszę spróbować odpuścić martwienie się tym tematem, do wczorajszego USG jakoś mi to nie siedziało w głowie.Jeśli lekarz nie widzi problemu to tym bardziej. A owulacja nie była w innym terminie? Bo pamiętaj wiek ciąży z OM jest liczony praktycznie w założeniu książkowym cyklu, a często gęsto cykle różnią się się od teorii
Ja miałam kiedyś USG dzień po dniu. Jednego dnia było 3 dni mniej niż z OM, kolejnego dnia dwa dni więcej niż z OM. Czyli róznica 5 dniGinekolog powiedziała że do 5 dni się nawet tego nie odnotowuje, nie ma się czym przejmować ale karty ciąży nie założyła i zaprasza za dwa tygodnie. Mnie to trochę martwi że ta ciąża “młodnieje”. Powiedziałam jej o tym, że tydzień temu była młodsza o 3 dni i że mnie to martwi, ale powiedziała że to też mogą być błędy pomiarowe.
Owulacja w 16/17dc, cykle 31-32 dni. Chyba muszę spróbować odpuścić martwienie się tym tematem, do wczorajszego USG jakoś mi to nie siedziało w głowie.