• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wolno bije serce dziecka

reklama
19:10, chyba że wyniki bety będą jednoznaczne - tzn spadnie to sobie odpuszczę i pójdę w pon na kontrolę i po skierowanie do szpitala.
Czytałam twój wątek, masz spora betę i ona w tych okolicach już spada, więc beta się nie sugeruje tylko czekaj na wizytę.

reklama
My staliśmy się o dziecko półtora roku i boję się że nie uda mi się zająć znowu, udało się po lekach na stymulację i zastrzyku na pęknięcie
To różnie z tym bywa. Ja zawsze zachodziłam bez problemu od razu a po ostatnim lyzeczkowaniu nagle problemy z za cienkim endometrium i tak musiałam.brac duphaston żeby w ogóle zajść. Teraz może się okazać że zajdziesz od razu. Kolezanka 9lat się starała, w koncu leczenie przynioslo skutki i udało im się. Zaraz po porodzie zaszła znowu bez leków, wspomagania etc. Była w ciężkim szoku. Teraz ma 2ke rok po roku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry