reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

reklama
Ja też właśnie teraz kupiłam łóżeczko turystyczne bo jedziemy w sobotę do Gdańska do Rodziców a i w lato na wyjazdy się przyda :tak::-)
..ale czy ja bym chciała żeby moje Dziecko w nim normalnie na co dzień spało, to nie wiem :baffled::confused:

Aneczka to się nauczy;-) Kojec mi by się bardzo przydał, bo już na macie nie bardzo Jaśka zostawię, bo mi się turla z niej:sorry: A że miejsca na kojec brak to sobie takie właśnie łóżeczko wymyśliłam;-) I niby na stronkach jest napisane, że może być używane w domu, ale chciałam znać Wasze opinie:-)

Dziewczyny, czy którejś dziecię śpi w łóżeczku turystycznym? Bo zastanawiam się nad zmianą mojego drewnianego na coś takiego KOJEC ŁÓŻECZKO 4baby VEGAS + GRATIS WROCŁAW (904325998) - Aukcje internetowe Allegro - mały miałby kojec do zabawy, poza tym chcemy na wakacje wyjechać nad morze i byłoby jak znalazł. Tylko nie wiem czy może w nim tak na stałe spać:confused:??
Magda moja kruszynka ma turystyczne łóżeczko ło takie: Łóżeczko,kojec MELODY łóżeczka ESPIRO wys0z (905075085) - Aukcje internetowe Allegro
i powiem ci że jestem bardzo zadowolona. W ogóle jak szukaliśmy łóżeczka to mówiłam że absolutnie żadnego turystycznego, zwykłe drewniane i dobry materac. Skończyło się jak poszłam z moim do sklepu i zaczęłam macać i majtać wszystkimi łóżeczkami. I to prawie wcale nie drgnęło, bo ma takie łukowate nogi. No i zachorowałam i pół roku chodziłam wokół niego aż mój w końcu pojechał i kupił. Ma bardzo dobry przewijak, sztywny, nie taki podwieszany jak w innych łóżeczkach.

Załączniki

• łóżeczko.jpg
    łóżeczko.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 56
  • łóżeczko2.jpg
    łóżeczko2.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 50
Efe fajne masz to łóżeczko:tak: Tylko trochę drogie:sorry: Ale w sumie mogę sobie odpuścić przewijaki i takie bajery i wybrać tańszy model:tak::tak: Dziękuje dziewczyny za pomoc, łóżeczko-kojec pewnie wkrótce zamówię:-D:-D

reklama
Do góry