reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

JENYYY.... A ja mam problem ze spacerowka bo nie wiem na jakie rzeczy patrzec przy jej kupnie:eek: I chyba poczekam i podpatrze co Wy kupujecie i dopiero pozniej sama kupie...

reklama
Andariel ja dziś widziałam jak laska pomykała w taką pogodę z dzieckiem w takim wózku tylko czarnym i powiem, że rzucił mi się w oczy.Bardzo zgrabnie jej to szło. Fajniasty tylko cena masakryczna.

A tego Neverend nie widziałam ale świetnie się składa O.O

Ja na szczęście mam z głowy i dalej Mutsy, ale to co pokazujecie ładne :) szczególnie podoba mi się od Marty :-).

Andariel ja dziś widziałam jak laska pomykała w taką pogodę z dzieckiem w takim wózku tylko czarnym i powiem, że rzucił mi się w oczy.Bardzo zgrabnie jej to szło. Fajniasty tylko cena masakryczna.

A tego Neverend nie widziałam ale świetnie się składa O.O

Efe w Sztumie snieg i zaspy??
Ja mam bardzo podobne kola w moim i szczerze mowiac w TAKA pogode to masakra na takich kolkach jezdzic:wściekła/y: sie tak wkur...,ze mysle o kupnie innego wozka.:sorry:

W specyfikacji produktu było napisane tak:

• stabilna 4-kołowa spacerówka – bezpieczna,
niezawodna i zarazem trwała
• 8-calowe pojedyncze tylne koła z hamulcem
i mniejsze koła obrotowe z przodu
• 5 punktowe szelki bezpieczeństwa
• całkowicie odchylana do tyłu budka
• dwie pozycje regulacji oparcia
• w komplecie z torba do zapakowania wózka
i folią przeciwdeszczową
• waga poniżej 6 kg
• odpowiednia dla dziecka
6 miesięcznego (+ do 15 kg )"

reklama
Jak bym miała swój samochód to bym została przy tym co mam. Ale samochodu raczej mieć nie będę więc będę musiała zainwestować w coś przede wszystkim lekkiego i przystosowanego na te paskudne chodniki :( Już się śmiałam, że taniej niż nowa spacerówka byłoby kupić jakiegoś malucha jako garaż dla wózka.
Ale na razie nie widziałam nic co by miało i pompowane koła i było lekkie buuuuuuu

Do góry