reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

reklama
ja Quinnym miała okazję trochę synka powozić i jak dla mnie rewelka...pomijając co się komu podoba on się po prostu rewelacyjnie prowadzi i jest bardzo wygodny
no ale my pozostaniemy przy tym co mamy - na początek gondola deltim focus - w czasie gdy kupowaliśmy największa na rynku, nie wiem jak teraz
co prawda nie ma skrętnych kół ale przy gondoli i takim lekkim maluszku mi to nie przeszkadzało, zaczęło jak przesiadaliśmy się na spacerówkę, po jakimś czasie kupiliśmy więc graco sport

też jestem chyba staro modna choć powoli zaczyna mnie przekonywać to że podobno bardzo łatwo się je prowadzi , ja przy zakupie wózka będę patrzeć na 1wygodę dziecka ,2 wygląd 3 czy zmieści się do bagażnika bo pierwszy wózek jaki miałam był i ładny i wygodny ( wielofunkcyjny ) ale za nic nie mieścił się do bagażnika miał szeroki rozstaw kół i mieliśmy problem

mju nie ma sprawy, mam nadzieję że cię nie uraziłam, bo tak mogło to zabrzmieć :-D ale dobrze wiedzieć, żeby tą kwestię też brać pod uwagę...
każdy ma prawo do wyrażania swoich opini, a czy wybiorę ten wózek, to okaże się bliżej porodu :tak:

Witam serdecznie :-)
chcialam zaprosic do mojego malego sklepiku z ubrankami. Warto: tanio i firmowo :)))
Codziennie cos nowego.

reklama
Do góry