reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

reklama
ale wszyscy chwalą te trzy kołowe podobno rewelacyjnie się prowadza mnie one niezbyt się podobają ale jak będę na zakupach to zajrzę do dziecięcego wypróbować taki wózek być może jak rzeczywiście są takie wygodne to przekona mnie do tego wózka

a łóżeczka jakie macie na oku bo ja mam drewniane po moich chłopcach ale jest w rozpadzie młodszy jak zaczął skakać szarpać to musieliśmy je drutami pościągać żeby się nie rozpadło tak wiec muszę kupić nowe i chyba teraz wezmę turystyczne bardzo mi się podobają ale nie wiem jak się sprawdzają jako łyżeczka stałe

Aneta wózek super w moim typie i do tego w miarę lekki ( ja na 4 piętrze bez windy ,już teraz mam problemy żeby wejść bez przystanku a co dopiero z brzdacem).Nad łóżeczkiem jeszcze się zastanawiam ,podobno te turystyczne są w sprzedazy z podwójnym materacem ,bo jak tylko jest jeden to on taki lichutki...Nie sprawdzałam na allego tego jeszcze ani ceny ,ale po komuni zacznę już intensywnie mysleć.

Taszka o łóżeczkach już pisałyśmy na tym wątku wcześniej - zerknij sobie wstecz, parę uwag o turystycznych będzie...
A z wózkami trzykołowymi to jest tak że tylko sprawdzone modele są takie wygodne i stabilne - sporo jest modeli niestabilnych i trzeba uważać - tak trochę się "wymondrzam" może;-) ale jak wybieraliśmy wózek to przeryłam w necie wszystko o trzykołówkach co się dało i właśnie sporo uwag takich było na forach - zresztą tu na bb też znajdziecie wątki o wózkach - można poczytać jakie dziewczyny mają doświadczenia
Ja na pewno nie odważyłabym się kupić wózka bez wypróbowania go - co prawda kupiliśmy swój przez internet ale wcześniej wypróbowałąm taki w sklepie...pamiętajcie że wygląd to nie wszystko - wygoda bardzo ważna no i m. in to żeby się do auta mieścił :)
A my dziś kupowaliśmy w Gdańsku fotelik i rower dla mlodego i w sumie każdy taki wybór kosztuje tyle czasu i energii że tlumaczę sobie że to plus że już wózka nie będę wybierać :-)

Ja z mężem w środe spędziłam ponad dwie godziny w sklepie z wózkami. Mamy mały samochód więc istotną sprawą było czy wózek zmieści się do bagażnika. Więc sprawdzaliśmy czy wejdą, jakie mają funkcje, ile ważą, co mają, a czego nie od przedstawianego poprzednio. Trafiliśmy na bardzo kompetentną i niezwykle cierpliwą panią. Zobaczyliśmy chyba z 12'cie modeli (wszystkie 4-kołowce, bo nie podobają mi się z trzema kołami). Wróciliśmy do domu i mąż zaczął mnie przekonywać, że najlepszym wyjściem będzie zmiana samochodu na autko z większym bagaznikiem. Dlatego na razie wstrzymuje się z zakupem wózka. Na wiosne zmienie autko, a zaraz po tym pojade po wózek :-)

Ja stanowczo wolę czterokołowce. Te trzykołowe kojarzą mi się z taczką :-D Wózek miałam już wybrany ponad rok temu:-) Cały czas podoba mi się niezmiennie. Jest leciutki, co ma dla mnie ogromne znaczenie, bo muszę go wtachać na 3 piętro:szok:. Wprawdzie nie widziałam go w żadnym sklepie, bo w moich stronach żaden ze sklepów nie prowadzi wózków tej firmy. Poszperałam jednak po necie i znalazłam same pozytywne opinie i stwierdziliśmy z mężem, że zdecydowanie kupimy ten model.
HEBART - wózki dziecięce

reklama
Do góry