reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

mitemil odradzam ten wózek ( BEBE CONFORT STREETY 4w1 gond+spac+fotel+torba WAW (567838143) - Aukcje internetowe Allegro )ze względu na beznadziejne kółka.
koła są zamałe i do tego zetrą ci się ,najlepsze kółka do wózka to pąpowane i duże:-)

reklama
Kinia ten hebart w wersji z gondolą 11 kg - naprawdę leciutki!!!

Mitemil bebe confort jest fajniutki ale to wózek typowo miejski i to do miasta gdzie są równiutkie chodniki - z takimi kółkami gdzieś po parku, po nierównym, tam gdzie trochę piachu będzie bardzo ciężko...

a my mamy taki - nawet nie wiedziałam że takie produkują jeszcze :) - mamy cały cerwony z torbą, parasolką, fotelikiem i tylko koła mają trochę inne alusie niż na zdjęciu :) Deltim Fokus - TANIE wózki Coneco Joker za 149 zł .:+:. ► aleWozki.pl - sklep internetowy

Ostatnia edycja:
Kasiu i znów sie złapałam na tym że zaglądam na sierpniówki :-pjak sie zorientuję juz jestem w środku :-D
Moje miłości ma taki wózek jestem z niego niesamowicie zadowolona, strasznie lekko się prowadzi dosłownie jednym palcem regulacja podnóżka i oparcia, okrycie na nózki a gondola obszerna i wygodna z mozliwościa regulacji oparcia a to zadkość a bardzo przydatne w chwili gdy Madi jeszcze sam nie siedział a kikał unosząc sie ;-) w zestawie torba, folia i moskitiera czy jakoś tak i mozliew jazda w obu kierunkach. full kolorów i cena wydaje mi sie przystępna ja mam co prawda bez fotelika i tez z allegro kosztował 800zł i mam jak zapewnie zauważyłaś na fotkach lutówek zielony ;-)aha i dodam ze jest niesamowicie lekki i tak sie skłąda ze malutko miejsca zajmuje. Oliwierek miał breakera i to był istny koszmar. Jak tylko skończył roczek kupiliśmy mu spacerówke baby desingr sprint :-) Mam nadzieję że moje sugestie na coś się przydadzą przyszłym mamusia pozdrawiam i wklejam linka na tego treeco Amadeuszka.
TREECO,GONDOLA ,SPACERÓWKA , FOTELIK,KOŁA POMPA (567057944) - Aukcje internetowe Allegro

Syneczki alez zagladaj, zagladaj zapraszamy:-):-)Kazda sugestia cenna, wozek fajny ale niestety nieosiagalny dla mnie ze wzgledow finansowych, zreszta jak juz kiedys pisalam mi wozek zbyt dlugo sie nie przyda bo jak snieg zasypie to i tak z domu nie wyjde:wściekła/y::wściekła/y:

Mnie generalnie podoba się większość wózków czterokołowych. Nie mogę jakoś przekonać się do trójkołowców. Gdybym mieszkała w domku lub miała windę, to z pewnością miałabym spory dylemat, który wózek wybrać:-D Jednak w mojej sytuacji muszę przede wszystkim patrzeć na wagę wózka i to by gondolę można było łatwo wypiąć ze stelaża, gdyż wtedy dużo prościej i lżej wspiąć się na 3 piętro. Dlatego mam dość małe pole do popisu, jeśli chodzi o wózki. Cieszę się jednak, że znalazłam wózek lekki a przy tym i taki, który nam się podoba.

jak Mała skończyła 1,5 roku i wybieralśmy się do Turcji to kupiłam ten tylko wtedy kosztował ok400zł
Inglesina Trip

a też poprzedni to super mi się przydał, jeszcze tej zimy jak jechałam na dłuższy spacer to Mała się spokojnie miesciła

reklama
Sempe a możesz napisać trochę więcej o doświadczeniach z tą inglesiną??? bo my włśnie parasolkę to na pewno będziemy kupować nową więc jestem ciekawa, nie lubię parasolek ale czasami jest niezbędna - żadna mi nie podchodzi ale chętnie zbieram info :)

Do góry