reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

reklama
WIELOFUNKCYJNY BABYACTIVE BREAKER 3 KOLORY GWAR. (577451739) - Aukcje internetowe Allegro

ten wózek to potrafi udzwignąć, ostatnio w grudniu go uzywałam, Mała waga 13kg i zakupów z biedronki chyba ze 10kg:-) a piszą ze kosz na zakupy 3kg hihihi

na wiosnę jak Mała skonczyła roczek i wazyła chyba z 10kg to jak musiałam pilnie jechać gdzieś dalej to musiałamMałego do niej wkładać czyli kolejne 11kg. Wózek nie do zdarccia:szok::szok::szok:
Fakt podobają mi się inne wózki ale dla mnie przede wszystkim liczy się funkcjonalność

hehehe wszystko przez to ze taki wybor teraz jest
jak moje dzieci byly male to wyboru az takiego nie bylo:) i klopot z glowy:)
ja kupie wozek chyba dopiero jak sie dziecko urodzi:)pojade do sklepu i poprostu kupie.....jak dla mnie nie bedzie mialo zbytniego znaczenia bo zim u nas nie ma,jedno dziecko do wozenia tylko no i samochod mam duzy wiec wszystko wejdzie:):):)

Widze, że wózek Tako JUMPER ma wiele zwolenników na tym forum. My z mężem też mieliśmy okazje testować go w sklepie i mierzyć w bagażniku samochodu. Zajmuje znośną ilość miejsca, jest solidny, sterowny, ładny, ale niestety nie należy do najlżejszych. Ale tak mi się podoba, że nie przekonam się chyba do innego :sorry2:

reklama
jeśli chodzi o wagę dziecka to te wielofunkcyjne chyba zazwyczaj nie mogą więcej niz do ok 15 kg - przynajmniej teoretycznie a w praktyce ja mam podobne doświadczenia jak Sempe :) no i chyba i tak częściej przy większym dziecku korzysta się jednak już z jakiejś spacerówki bardziej typu parasolka bo widzę że maluchy potem nie chcą w dużych wózkach jeździć - u nas jak zaczął chodzić to wózek do pchania, on obok wózka...
a poza tym tak jak piszecie - nie ma wózków idealnych, dla jednego najważniejsze by był lekki (nie kupi więc tako) , dla drugiego żeby dobrze po dziurach jeździł dla trzeciego pojemny kosz na zakupy (dla mnie własnie mini kosze dyskwalifikują pewne wózki :) no a jak by się chciało wszystko to jednak trzeba zdecydować co najważniejsze dla nas a co mozemy ewentualnie odpuścić...

Ostatnia edycja:
Do góry