reklama
wampirka20@wp.pl
Fanka BB :)
dziewczyny a co to jest ta "frida" i czemu jestescie nią takie zachwycone?
Tu masz krótki opis: Frida aspirator do nosa.Od Chabra - katar-cena !!! (526777125) - Aukcje internetowe Allegro.
Frida jest bardzo przydatnym urządzeniem, zwykłą gruszką nie da się tak dobrze dziecku noska oczyścić
Frida jest bardzo przydatnym urządzeniem, zwykłą gruszką nie da się tak dobrze dziecku noska oczyścić
wampirka20@wp.pl
dzięki,obejrzałam i faktycznie to cos co mi sie pewnie przyda,są jeszcze jakieś rzeczy którymi się mozna w podobny sposób zachwycić?
wampirka20@wp.pl
zoa nic nie szkodzi,jak mi wpadnie cos na myśl to się Was poprostu zapytam czy warto to kupic i już
pozdrawiam
Moge powiedziec co się u mnie nie sprawdziło - to co prawda z dziedziny ubranek - ale może juz kupujecie. Uczulam na bluzy z kapturem dla maluszków - fajnie wyglądaja ale kompletnie nie praktyczne, gdy bąbel nie chodzi tylko głównie leży i śpiochy z napami w jednej nogawce - niestety wiekszość H&M'owych ma tak. Ja ich nakupowałam a później była gimnastyka przy zakładaniu...brrrr
. Uczulam na bluzy z kapturem dla maluszków - fajnie wyglądaja ale kompletnie nie praktyczne, gdy bąbel nie chodzi tylko głównie leży i śpiochy z napami w jednej nogawce - niestety wiekszość H&M'owych ma tak. Ja ich nakupowałam a później była gimnastyka przy zakładaniu...brrrr
Z napami się zgadzam, bo najlepsze ubranka dla maluszka to takie, które można jak najszybciej ubrać

Chogata
Mama Aluni i Dominika
Dzien Dobry.Ja chciałam zapytać się czy może któraś z Was miała wózek Chicco.Mam kuzynkę we Włoszech i bardzo,bardzo poleca te wózki ,sąsiadka również ,ale jak dziś pojechałam do sklepu zapytać się o nie to mi sprzedawczyni powiedział ,że z tą firmą nie współpracują bo mieli bardzo dużo reklamamcji ,a sama firma okazała się niesolidna?
reklama
wampirka20@wp.pl
aneczka wooow co za lista
Podziel się: