• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

deli powiem Ci że w Paryżu załatwię wszystko,wszystko wszytsko,nawet nie przeszkadza mi język ,że obcy,a w Polsce, jak mi przyszło iść do urzędu skarbowego po coś tam to panikowałam:)nie wiem czym to jest spowodowane,chyba hamstwem urzędniczek (oczywiście są wyjątki)
No niestety nasze urzędniczki w większości są bardzo nie miłe i zachowują się tak jakby pracowały za karę. No, ale niestety muszę to przeżyć.
Gratuluje co do domku.

reklama
Dziękuję wampirka20@wp.pl
A teraz pytanie z innej beczki :-D. Czy lepsze jest łóżeczko tradycyjne drewniane dla dziecka. Czy może łóżeczko/kojec? Nie umiem się zdecydować (wiem, że jeszcze jest mnóstwo czasu zanim będę kupować, ale już wiem, że będę mieć problem). Łóżeczka/kojec bardzo mi się podobają, ale nie wiem czy jest praktyczne i bezpieczne :dry:.

Bardzo mi się np. te podobają:
GRACO KOJEC Contour Electra Deluxe - WROCŁAW!!! (527595404) - Aukcje internetowe Allegro

Co o tym sądzicie?

Ja jestem zwolenniczką tradycyjnych łóżeczek. Jakoś bardziej kojarzą mi się ze słodkim maleństwem, niż te turystyczne. Poza tym wydaje mi się, że są bardziej stabilne i bardziej wytrzymałe. Takie turystyczne jest fajne jak gdzieś jedziesz, żeby dzieciątko miało swój malutki, spokojny kącik do spania. Ale jak to mówią - gust nie podlega dyskusji. Wybierz to, co Twoim zdaniem jest dla Ciebie wygodniejsze i lepsze.

Ja mam ten sam problem z łóżeczkiem nie mogę się zdecydować czy tradycyjne czy turystyczne.była nawet w sklepie ogłądać i jednak chyba kupię tradycyjne.Te turystyczne są ze śliskiego ,sztywnego materiału jakoś tak zimne mi się wydaje.Ale jeszcze troszkę czasu mam ,zobaczymy ;-)

Mi osobiście też bardziej solidne wydaje się łóżeczko drewniane.

Ja jednak zdecydowałam, że na początek kupię kosz wiklinowy na kółkach. Rozmawiałam z koleżanką która miała dla synka taki kosz i była bardzo zadowolona. Jak dziecko podrośnie to kupię chyba łóżeczko turystyczne, bo teściowie mieszkają za granicą to na pewno się przyda.

Mamy jeszcze dużo czasu to może się jeszcze mi gust pozmienia :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry