reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

reklama
no no no zaległośc mi sie narobiło ale juz nadrobione,fajne macie pomysły na te wózki,co jedna to wózek inny,ja sie jeszcze nie zdecydowałam:)narazie chodzę i oglądam,razem z mężem oczywiście bo dla niego też przecież musi być wygodny i musi mu się podobać,kolor wybierzemy uniwersalny,i tylko co do tego jesteśmy zgodni hihihihi

Hejka dziewczyny. Ja wczoraj gadalam z moja kolezanką, no prawie rodzina, bo to chrzestna córka mojej mamy:). Niedawno urodzila,wiec jest na czasie, a poza tym w jej rodzinie jest ortopeda dzieciecy i pomógł jej wybrac niektóre rzeczy typu własnie wózek. Podobno jest tak firam MIKADO ( maja swoja stronke intternetową ) produkują ponoc swietne wózki i co ważne dostosowane do naszych polskich wertepów,nierównych chodników itd. Za 900 zl można kupic jakies 3 czesciowy wóżek i to chyba taki co rosnie z dzidzią. Ja tego jeszcze nie sprawdziłam,ale zaraz znajde w necie i pooglądam. Podobno wózki francuskie i wloskie najszybciej sie psują i mają kiepską amortyzacje,bo oni tam mają dobre chodniki i nie trzeba az takich kół i w ogóle, a u nas kazda wie jak jest...Aha i ta koleżanka mówi,że jest swietny w podrózy bo ponoc nie wyglada na to a genialnie sie składa i jest b.lekki ten jej wózek...zobaczymy...pooglądamy... No napisałąm od razu do Was bo komu mam takie info przekazywać jak nie mim kochanym sierpnióweczkom:)

Aha i jeszcze jedno. Ta kolezanka poda mi numer do tego Pana ,który ma sklep firmowy z tymi wózkami. Jak sie do niego zadzwoni i powie,że sie ma ten nr. od kolezanki,któa kupila u niego wóżek to daje znizke jeszcze na wózek i jakies tam gratisy dodaje. Wiec jak by co to Wam tez dam ten numer do niego. Aha i on ten wózek może wysłac oczywiscie. Nie trzeba do niego jechac. A obejrzec mozna w jakims innym sklepie i juz:)

reklama
Do góry