Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobrze że poruszony został temat kół pompowanych. Ja już nie wiem, wciąż trąbią że piankowe to takie do kitu, dzieckiem trzęsie itd. A z kolei znajoma mowiła że miała z piankowymi gondole i bardzo sobie chwaliła (mieszka na wsi, więc wertepów tam że hoho). Ja jestem z miasta, mamy nierówne chodniki, dużo jeżdżę komunikacją, często wyjeżdżamy do rodziny (300 km), w góry czy nad morze. I dylemat, jaki wózek? Czołgi mi się nie podobają, jak na razie biorę pod uwagę trzy wózki: x lander x pulse, britax affinity i coś z maxi cosi, podoba mi się nowa adorra. Ale one wszystkie mają koła z pianki... Doradźcie coś.
Jak w temacie. Jaki wózek wybraliście dla siebie i swojego dziecka?
[...]
I myślę że mycie czy przetarcie wózka z ekoskory jest łatwiejsza w utrzymaniu czystości niż materiałowych. Jakie wózki uważacie za strzał w 10?![]()