• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wózek... ale jaki?!

Ja zdecydowałam się na X-Landera X-move 2012 australia. Dodatkowo fotelik samochodowy recaro Young frofi plus. składa sie w jednym ruchu i jest bardzo dobry wg mnie.

reklama
Byliśmy wczoraj obejrzeć na żywo nasz wózek. Jest śliczny i cudowny. Naczytałam się, że ta gondola niby taka mała ale jest duża i ogólnie wózek ma super koła bardzo mi się podobają :) zupełnie inaczej wygląda na zdjęciu. Zdecydowaliśmy się na niego 100%. Odbieramy go pod koniec miesiąca, bo kobietka chcę jeszcze go wyczyścić, wszystkie śpiworki, folie i dodatki spakować i mówi że za tydzień możemy śmiało przyjechać ale nam nie pasuje więc pod koniec stycznia. Już mi się buzia uśmiecha na tą myśl :)

basiatoja piękny wózeczek - bardzo mi się podoba. Ja szukam podwójnego, ale wciąż nic ładnego i w rozsądnej cenie nie znalazłam. Pomału się załamuję tym faktem...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry