Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witam serdecznie
sama bylam zainteresowana tym wozkiem jednakze opinie ktorych zaciagnelam calkowiciw zmienily moje checi
mam znajomego ktory przez wiele lat wspolpracowal z ta firma jednak chicco zaczelo swoje wozki skaldac w chinach co jest przyczyne wielu wad
nie wiem czy widzialas ten wozek w sklepie?
czegokolwiek nie dotkniesz to wszystko sie rusza
sama raczka do prowadzeniua wozka nie jest stabilna
moj znajomy zrezygnowal z tej firmy bo bylo wiele reklamacji a co najlepsze jest ze pomimo chinskiej robotki ceny maja bardzo wysokie
jedno z drugim nie idzie w parze
jeseli moge ci cos polecic to bylby to quinny ale speedi nie buzz, jane, mutsy
poogladaj, popradz sie innych
powodzenia
:-)
Ktoś Ci za to płaci?!
przez co dziecku nie wieje po nogach od spodu.Jasiek nawet teraz może swobodnie wszeż i wzdłuż spać sobie w tej spacerówce. i na koniec pragnę dodać, że już po kupieniu tego graco oglądałam inne spacerówki w poszukiwaniu czegoś w czym dziecku będzie wygodnie i gdzie mogło sie wyspać w razie potrzeby, i musze stwierdzić że niczego nie znalazłam - wszystkie siedziska w spacerówkach są tak małe jakby miały w nich siedzieć dzieci tylko do 1roku życia, a przecież spacerówka ma służyć znacznie dłużej. p.s fotelik tez jest super - ma fajną, przydatną budne.