reklama
Rozwiązanie
Wątek już stary, ale może a nuż mi się uda uzyskać odpowiedź... Może mi któraś z Was, która posiada Aero Tutis, powiedzieć, czy jest z niego zadowolona? W internecie ciężko znaleźć opinie, a Wy już będziecie miały sprawdzone te wózki... Z góry bardzo dziękuję, oponia o Tutis Viva Life też mile widziana 
Dziewczyny jeździcie z pokrywą w gondoli?Jak ubrać pod, trzeba śpiwór, czy kombinezon wystarczy?Albo lepiej wziąć kocyk i pokrywę, czy kombinezon i śpiwór? Mały ma 2 tyg. nie chcę go przegrzać, ale wydaje mi się, że zmarznie, bo niby słońce ale zimno.
reklama
Evelyn1990
Zaangażowana w BB
tak naprawdę to sama musisz wybadać, spróbuj ubrać raz tak raz tak, jak bedzie za gorąco to rozbierzesz. Lepiej wziąć więcej i ściągnąć niż zmarznąć
zamawiam!prześliczny jest! Gdybym teraz miała kupić wózek wybrałabym ten!
Już się nie mogę doczekać
na cebulkę i sprawdzaj kark, nie rączki, jak jest ciepły i nie spocony, to ok.Dziewczyny jeździcie z pokrywą w gondoli?Jak ubrać pod, trzeba śpiwór, czy kombinezon wystarczy?Albo lepiej wziąć kocyk i pokrywę, czy kombinezon i śpiwór? Mały ma 2 tyg. nie chcę go przegrzać, ale wydaje mi się, że zmarznie, bo niby słońce ale zimno.
Ja nie stosuje pieluch w cycki, stanik, koszulka, bluzka i kurtka teraz, zasunięta zawsze, wiem, że czasem jest ciepło i wszedzie się już rozbierają, ale babcia mi zawsze powtarzała, ze ciepło w marcu jest zludne bardzo. Zresztą nie wiem jak u Was, ale w moich rejonach marzec zimny.
Także kurtka zasunięta, buda postawiona i jazda
Także kurtka zasunięta, buda postawiona i jazda
JestemMamą
Aktywna w BB
My też się ubieramy na cebulkę, jak nam za ciepło to się rozbieramy a w chłodniejsze dni długo nie spacerujemy.
Evelyn1990
Zaangażowana w BB
nie, nic nie powinno się stać 
reklama
nic Ci się nie zrobi, na mały deszczyk nawet nie wyciągm folii. Wózek jest zabezpiecozny. tzn. ten materiał nie przemaka.Słuchajcie dziewczyny, wyszłysmy rano na spacer i zmoczył nas deszcz, akurat nie zabrał folii ze sobą, myślicie, że zostana mi zacieki? Nie suszyłam wózka suszarką ani niczym...