laparada
Fanka BB :)
nie pytaj... nie zdecydowałam sięLaparada a Ty dziewczyno na co sie w koncu zdecydowalas??buzz czy x-lander??

pogonie ojca dziecka- niech kupuje i wybiera... będzie na kim wyładować złość ;-)ale kupiłam już fotelik do auta
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie pytaj... nie zdecydowałam sięLaparada a Ty dziewczyno na co sie w koncu zdecydowalas??buzz czy x-lander??

pogonie ojca dziecka- niech kupuje i wybiera... będzie na kim wyładować złość ;-)
masz fajny gust co do urządzania mieszkania(...)
Lotka81 jak patrzę na fotki które z wózeczkiem wkleiłaś to mam wrażenie, że to mój przedpokój, bo kolor ścian i parkiet prawie identyczny![]()
hehehehehe
dzisiaj w dzień dobry tvn robili test wózków. Byłam przerażona że tylko pare wózków dostępnych na rynku dostało ocenę dostateczną a większość niedostateczną z bezpieczeństwa. Głównie chodziło o materiały, które były rakotwórcze itp. A były tam wózki nawet za 6 tyś zł ... masakra jakaś... podobno w Polsce są takie normy że wózki dla lalek nie mogą zawierać takich materiałów a dziecięce to już mogą ... to jakaś paranoja.