reklama

WÓZEK - wasz wybór !

• Starter tematu Starter tematu Cleo1981
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kupiłam wózeczek.Udało mi się wyrwać na allegro taki jak chciałam:) Nie mogę sie doczekać aż przyjdzie:)
classic_marita_915a.JPG

fajne wózeczki Dziewczynki kupiłyście:tak:
Lotka81 jak patrzę na fotki które z wózeczkiem wkleiłaś to mam wrażenie, że to mój przedpokój, bo kolor ścian i parkiet prawie identyczny:-D

Vill, to mamy podobne wozeczki :) Ja mam tylko starszy model Roan Kortina i w bezu, ale na wyglad prawie idetyko :) Super sie nim wozi :)

dzisiaj w dzień dobry tvn robili test wózków. Byłam przerażona że tylko pare wózków dostępnych na rynku dostało ocenę dostateczną a większość niedostateczną z bezpieczeństwa. Głównie chodziło o materiały, które były rakotwórcze itp. A były tam wózki nawet za 6 tyś zł ... masakra jakaś... podobno w Polsce są takie normy że wózki dla lalek nie mogą zawierać takich materiałów a dziecięce to już mogą ... to jakaś paranoja.

reklama
dzisiaj w dzień dobry tvn robili test wózków. Byłam przerażona że tylko pare wózków dostępnych na rynku dostało ocenę dostateczną a większość niedostateczną z bezpieczeństwa. Głównie chodziło o materiały, które były rakotwórcze itp. A były tam wózki nawet za 6 tyś zł ... masakra jakaś... podobno w Polsce są takie normy że wózki dla lalek nie mogą zawierać takich materiałów a dziecięce to już mogą ... to jakaś paranoja.
:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry