Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fajna ta spacdróweczka..dziewczyny pisalam juz na watku zakupowym ale ten w sumie faktyczni bardziej pasuje.... za pieniazki z chrztu chcialabym kupic malej jakas fajna spacerowke....bardzo podoba mi sie ta Wózek Spacerówka SYMBIO- GRACO 4 części !!! (1043502818) - Aukcje internetowe Allegro. ale zastanawiam sie czy macie moze jakis opinie?
dzisiaj właśnie widziałam podobną i powiem szczerze że ładnie się prezentuje.... a aki kolorek wybrałaś??
ta spacerówka co ja widziałam to :no nad kolorem to sie jeszcze nie zastanawialam....
wiesz ja wzięłam link 1 z brzegu, pewnie jakbyś poszperła to może jeszcze tańszy będziefaktycznie bardzo podobne sa i ladne kolorki ma ale ja bym chciala zeby chociaz prowizoryczny koszyk byl jak w tamtym no i jednak troche tanszy bo juz za 1290zl a na ebayu widzialam nawet za £250

no to tu tez torbe mozna dokupic, taki jakby plecaczek....ale ja i tak chcialabym koszyk....czesto ide na miasto po chlebek czy male zakupy i taki koszyk bardzo sie przyda, a w torbe ciezej juz upchac....wiesz ja wzięłam link 1 z brzegu, pewnie jakbyś poszperła to może jeszcze tańszy będzie
a co do koszyka sę nie przyglądałam ale z tego c pamiętam to ta kobieta cona spacerze była to miała chyb torbę tylko przy rączce przyczepioną![]()
racjano to tu tez torbe mozna dokupic, taki jakby plecaczek....ale ja i tak chcialabym koszyk....czesto ide na miasto po chlebek czy male zakupy i taki koszyk bardzo sie przyda, a w torbe ciezej juz upchac....
ta spacerówka co ja widziałam to :
Quinny buzz 4 - spacerówka Wózki >> Spacerowe **********