reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Wysyłka to już na pewno na własny koszt, do tego poprzednich właścicieli musiałabym prosić o szukanie rachunków itd... No i pewnie liczą sobie dwa tygodnie na robociznę, do tego po min 3-4 dni przesyłka w każdą stronę i zostałabym bez maclarena

no tak ale byś miała porządnie zrobione :-)
no a wózek jakis tam masz chyba bo maclarena dopiero dostałaś ja bym się pokusiła na twoim m-cu
a koleżanka w końcu będzie też miała wymienione no bo wózek w sumie jej czy nie?

reklama
Wózek był jej, ale Jasia już wyrosła z jeżdzenia a spacerki, obiecałam tylko pożyczyć wózio jak będą jechać na wakacje i potem dopiero mogę się zastanawiać nad wysyłaniem do Piekar. O ile oczywiście mają jakiś rachunek, artyści bałaganiarze :)
No i wyszukałam wczorajsze foty maclarenowe i wrzucam:
P1020612.jpgP1020622.jpgP1020583.jpgP1020628.jpgP1020605.jpgP1020602.jpgP1020601.jpgP1020587.jpgP1020620.jpg

Ostatnia edycja:
royanna a Maćka zostawialas na dole samoego ? :D:D:D

(...)
Nie, najpierw wnosilam Macia do domu ddo lozeczka, potem biegiem po gondole a potem po stelaz. A jak szlam na spacer to najpierw znosilam stelaz, potem gondole potem Macia. A jak byl juz w spacerowce to trzymalam ja w samochodzie bo zaczela sie wiosna, i znosilam maciejka do samochodu do fotelika, wypakowywalam spacerowke i szlam na spacer :)

Gieoska, ale podobno Graco sa do bani :))) sama pisalas :)

Wózek był jej, ale Jasia już wyrosła z jeżdzenia a spacerki, obiecałam tylko pożyczyć wózio jak będą jechać na wakacje i potem dopiero mogę się zastanawiać nad wysyłaniem do Piekar. O ile oczywiście mają jakiś rachunek, artyści bałaganiarze :)

eee tam zrobisz jak chcesz:-):-):-):-)
musze ci napisać że lacha jesteś jak się patrzy:-):-):-):-) Mariczka cudna a maclaren mi się podoba-mi generalnie on od samego początku się podoba no i ta jego niezniszczalność...:-D:-D

Nie, najpierw wnosilam Macia do domu ddo lozeczka, potem biegiem po gondole a potem po stelaz. A jak szlam na spacer to najpierw znosilam stelaz, potem gondole potem Macia. A jak byl juz w spacerowce to trzymalam ja w samochodzie bo zaczela sie wiosna, i znosilam maciejka do samochodu do fotelika, wypakowywalam spacerowke i szlam na spacer :)

no ja też słyszałam że Graco do dupy ale może się coś polepszyło
np ten katerenki jest zajefajny

powiedzcie mi czy takim wózkiem z małymi kółkami będziecie też jeździć w zimie?? u mnie niestety w lecie spoko ale na zime to tylko duże pompowane koła , albo sanki ;) , dlatego na zimę mam inny wózek spacerowy z hamulcem ręcznym

Zobacz załącznik 257449Zobacz załącznik 257450Zobacz załącznik 257451Zobacz załącznik 257452Zobacz załącznik 257453Zobacz załącznik 257454Zobacz załącznik 257455Zobacz załącznik 257456Zobacz załącznik 257457
ale z Ciebie laska:p:p:p:p:p wozeczek w ogole nie wyglada na uzywany przez 3lata:-)tez mi sie podoba:-)

Aniu nom pisalam ale to dlatego ze u mnie wozkiem bylo robione 10km dziennie na spacerze i kola sie zjechaly a zamiennikow nie moglam dostac..pozostale czesci wozka byly w porzadku...ja do dzis mam ten wozek w garazu stoi w razie w...wiec mi chodzilo ze graco dla mnie jest do dupy pod wzgledem kol...

A mi Kacper zaczyna uciekac z wozka i jak tak dalej pojdzie bede musiala sie pozbyc buzza na rzecz jakiejsc normalnej glebszej spacerowki:-(

reklama
Do góry