A
aga4444
Gość
A co tam, pochwale sie moim super Zooperemspacerowka jest swietna, polecam.
]
fajny wózeczek, kolor świetny:-)
a pozostałe kolorki już nie takie ładne ech...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co tam, pochwale sie moim super Zooperemspacerowka jest swietna, polecam.
]
fajny wózeczek, kolor świetny:-)
a pozostałe kolorki już nie takie ładne ech...
też chciałam x-landera ale jest dość ciężki i dlatego kupiłam coś innego , mam zamiar kupić jeszcze jeden wózek typowo do podróżowania coś w stylu quinny zapp tylko z rozkładanym oparciemogólnie chodzi mi o firme i typ: trójkołowy.
No zobaczymy, popatrze na allegro , przejde sie do sklepów z art dziecęcymi i komisu.
A ja sie własnie przyjrzałam dokładnie i już nie chce x-landera bo wydaje mi sie że przednie koło tak jest za bardzo wysunięte do przoduteż chciałam x-landera ale jest dość ciężki i dlatego kupiłam coś innego , mam zamiar kupić jeszcze jeden wózek typowo do podróżowania coś w stylu quinny zapp tylko z rozkładanym oparciem
Dzięki, też bardzo mi się podoba, ale jeszcze nie wiem jaki jest w użytkowaniu muszę gdzieś na internecie poszukać. A buda w zopper robi wrażenie, w tym modelu co miała moja koleżanka właśnie ona zwróciła moją uwagę, bo nie potrzeba parasolki do osłony przed słońcem, ogólnie wózek jest rewelacyjny.Ja za swoj dalam 500zl, to jest model twist, jeden z najlzejszych.
najlepsza jest super wielka budka, krora mozna rozpiac i rozlozyc az do palaka, chroni przed lzejszym deszczem i przed sloncem.
Twoj wybrany wozeczek tez fajowy![]()
Mój głęboko-spacerowy jest z Delti i jestem z niego bardzo zadowolona, denerwuje mnie w nim jedynie waga, bo mieszkamy na 3 piętrze i jest mi ciężko (14 kg wózek + dziecko) i ze względu na to muszę go zamienić na lżejszy.Hej ja kupiłam wózek delti emu nie wie ktoś może jak on się sprawuje? termin mam za 3 dni wiec jeszcze go nie wyprobowaalam
Ja też widziałam ten zielony i od razu rzucił mi się w oczy, ale niebieski czy granatowy na pewno mniej by się brudziła, ale z drugiej strony Patryk jest bardzo blady i w niebieskim wyglądałby całkiem jak anemik ;-psliczny wozek i tez slyszalam same dobre opinie o nim
Madzia ja widzialam te graco w sklepie i najladniejszy wydawal sie ten pierwszy z linka zielony w paseczki:-)
Klaudzia czyzbys znalazlam nastepce buzza:-)bo z tego co pamietam to zadna spacerowka Cie jeszcze nie uzekla a tu prosze widze jakies zainteresowanie zooperem:-)sliczny ten wozio. Pianistka gdzie go kupilas i za ile jesli moge spytac?
niestety xlandery sa ciezkie bo mala pompowane kola:-)a moze quinny speedi??tez 3kolowy...A ja sie własnie przyjrzałam dokładnie i już nie chce x-landera bo wydaje mi sie że przednie koło tak jest za bardzo wysunięte do przodu.
Przeglądałam allegro- niby wszystkie prawie takie same a jednak róznią się strasznie.
Ważne żeby był lekki , miał rozkładane oparcie i podnóżek. ;-) No i estetycznie wyglądał brzo dobrze.
Dzięki, też bardzo mi się podoba, ale jeszcze nie wiem jaki jest w użytkowaniu muszę gdzieś na internecie poszukać. A buda w zopper robi wrażenie, w tym modelu co miała moja koleżanka właśnie ona zwróciła moją uwagę, bo nie potrzeba parasolki do osłony przed słońcem, ogólnie wózek jest rewelacyjny.
Mój głęboko-spacerowy jest z Delti i jestem z niego bardzo zadowolona, denerwuje mnie w nim jedynie waga, bo mieszkamy na 3 piętrze i jest mi ciężko (14 kg wózek + dziecko) i ze względu na to muszę go zamienić na lżejszy.
Ja też widziałam ten zielony i od razu rzucił mi się w oczy, ale niebieski czy granatowy na pewno mniej by się brudziła, ale z drugiej strony Patryk jest bardzo blady i w niebieskim wyglądałby całkiem jak anemik ;-p