Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja slyszalam o tym wozku same dobre opinie..na pazdzierniku 2009 duzo dziewczyn je kupilo i sobie chwala:-)dziewczyny jakies opinie na temat espiro? albo wozka z linka?
Espiro 2010 MAGIC 3 ultra lekki -6,8 kg +pokrowiec (1167676580) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam 3kolowca i nie mam problemow na podjazdach...z trójkołowcami są problemy na podjazdach
sliczny:-)zakupilismy nowa bryczke dla Amelki... mialo byc graco symbio lecz po rozmowach z kilkoma madrymi panami w kilku sklepach oraz glebokim zastanowieniu z zalem stwierdzilam, ze maja racje i moje dziecko szybko z niego wyrosnie tak wiec stanelo na mclarenie Maclaren Techno XLR - Maclaren Techno XLR Coffee/Powder Pink /kolekcja 2010 Maclaren.pl poki co jestem zadowolona :-)
super!!!! ach ja musze czekac do wiosny na nowe cudo tak z Marcinem zdecydowaliśmy

mnie sie podoba jeszcze tez:
CYBEX ONYX kolor sand - spacerwka OPIS
ale bede musiala chyba zaczekac do przyszlej wiosny![]()
mi tez sie on podobał ale naczytalam sie ze plastiki na slońcu szybko TOPNIEJA ;/ i ze material zły itp ;/ ;/ i jakos tak nie jestem przekonana ;/A ja sie juz prawie zdecydowałam na wózek Graco Mirage. Widziałam w sklepie i spodobał mi sie. Na allego jest 90zl tanszy niz u mnie w sklepie![]()