Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
właśnie kupiłam spacerówkę na allegro :-) licytowałam namiętnie :-) i wygrałam!!! :-) cieszę się bardzo. Chyba nawet można z niego głęboki zrobić jak dokupię gondolę z tej firmy WÓZEK HAUCK JEEP CARROT- OSTATNIE SZTUKI (1229465972) - Aukcje internetowe Allegro
specjalnie to zrobilaMagda tez chcialam tego jeepa kupic dla Mai..daj znac jak sie spisuje:-)
Klaudia a jaki wozek kupilas??jak tak moglas napisac posta bez podania marki wozka hehe:-)
specjalnie to zrobilazeby nas trzymac w niepewności
![]()

hahahawiedzialam ze taka bedzie reakcja
![]()
no dobrze... chcialam kupic Cosatto Cabi lub Cosatto Ispin ale pozostalo no Cosatto Tribo, nigdy go wczesniej nigdzie nie widzialam, wiec walilam w ciemno.... na zywo kolor jest ladniejszy i choc jest wyrazisty nie razi w oczy ;-)
wozek od urodzenia mozna uzywac z wkladka niemowleca ktora Oli i tak uzywa do oparcia heheh (widac ja na zdjeciu)
Jest lekutki w porownaniu do quinny, jedna reka go podnosze do samochodu, sklada i rozklada sie tez superancko i prosto, no i jazda nim to po prostu bajer!!!!! Nigdy wiecej 3kolowcow!
Na razie zdjecie z neta, a moje z Olim wkleje juz niedlugo ;-)
Zobacz załącznik 285350