reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Ania juz 8?? Niezle, a ja mam dopiero 3 wozek dla Kuby i pewnie juz ostatni ( a wydawalo mi sie, ze az 3 wozek:-D) :zawstydzona/y:
Na spacerki czesto biore wozek, Kuba w nim siedzi grzecznie:tak:
oczywiscie po parkach, placach goni na nozkach. A jak idziemy niedaleko domku to bez wozka ;)
kurde chetnie pozbylabym sie moich dwoch poprzednich wozkow ale nie ma chetnych:(
hmm, moze dlatego ze tylko raz je wystawilam...
graco to za darmo nawet chce oddac ;)

Aniula fajny wózio ale wciąż nie mogę się przekonać do trzykołowców. Kiedyś widziałam jak jedna mamusia takim za mocno skręciła i dzidzia o mało nie wypadła a innym razem dzidzi aby wypadła przy podjeździe na krawężnik. Jednak sama nigdy takiego nie używałam wiec czekam na Twoją opinię :)))

polaa a jakie masz te wózki?
Ja szukam lekkiej parasolki, zęby na ramię można było zarzucić.

Ja wózki mam 4 tzn 3 w sumie, bo jeden wywaliłam ale za to jedne podwójny ;)

kilolku ja mam
3w1 AKJAX TORENT+FOTEL 5GRATISÓ AUKCJA PRODUCENTA (1706354387) - Aukcje internetowe Allegro
bylam z Niego bardzo zadowolona jak go uzywalam jako gleboki bo jak spacerowke juz mnie dlatego wtedy na szybko kupilam Graco
Graco Quattro Tour Deluxe Travel System (Mode Gris): Amazon.co.uk: Baby
i tez go lubilam bardzo:tak: byl duzy ale bardzo fajnie sie prowadzil ;)

no ale chcialam jakis inny, nowszy:-D wiec kupilismy Ore, ktora nam sluzy do teraz ;)
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-MAMAS-PAP...ushchairs_GL&hash=item2a0e655099#ht_751wt_698

i kiedys moze jeszcze sie kupi jakas parasolke :)

Ostatnia edycja:
Ania zainteresuj się, może mogłabyś zostać gdzieś testerką wózków i miałabyś je za darmo :)))
jakbym mieszkała w Polsce to pewnie bym się nad tym nie zastanawiała :tak: tylko poszukała sposobu jak zostać takim testerem ;-)
Aniula fajny wózio ale wciąż nie mogę się przekonać do trzykołowców. Kiedyś widziałam jak jedna mamusia takim za mocno skręciła i dzidzia o mało nie wypadła a innym razem dzidzi aby wypadła przy podjeździe na krawężnik. Jednak sama nigdy takiego nie używałam wiec czekam na Twoją opinię :)))
mam już jednego trójkołowca Quinny i lubię nim jeździć :tak: tylko to jest ciężki wózek na pompowanych kołach ,no i ma jedną wadę zepsutą blokade przedniego koła ,jeśli Dawid to naprawi to dokupię tylko gondolkę a jeśli nie to w nim w zimie nie wyjade bo ciężko się manewruje po śniegu jak się koło kręci w koło :-D:-D:-D
Ania juz 8?? Niezle, a ja mam dopiero 3 wozek dla Kuby i pewnie juz ostatni ( a wydawalo mi sie, ze az 3 wozek:-D) :zawstydzona/y:
Na spacerki czesto biore wozek, Kuba w nim siedzi grzecznie:tak:
oczywiscie po parkach, placach goni na nozkach. A jak idziemy niedaleko domku to bez wozka ;)
kurde chetnie pozbylabym sie moich dwoch poprzednich wozkow ale nie ma chetnych:(
hmm, moze dlatego ze tylko raz je wystawilam...
graco to za darmo nawet chce oddac ;)
Pola no na stanie obecnie mam 2 i na 3 czekam (ale to już w PL) ,udało mi się jak do tej pory sprzedać wszystkie które wystawiłam , szkoda że mieszkam daleko bo pewnie bym ci znalazła kupca na któryś z wózków :tak:;-)

reklama
Do góry