reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
dziunka gratuluje :))) śliczny kolorek :)
kilolek jak patrzę na te wózki to mam wrażenie że one się zaraz złamią ,ale to może tylko tak mi wygląda ,a folie p/deszczową można kupić uniwersalną ,ja dałam 15zł w sklepie z wózkami ;)
ja mam coś takiego i jestem zadowolona ,tylko trochę niski mi się wydaje ,mam 168cm wzrostu i rączki mam dość nisko Wózek Trójkołowy Titanium baby (1738678681) - Aukcje internetowe Allegro

Dziunka ciesze sie ze mogłam w jakiś sposób pomóc :) Widze ze kwota za wózek ciut większa niż zakładałaś wiec pewnie Ci sie b. musiał podobac ;p Mam nadzieje ze bedziesz z niego zadowolona :D

I jest wózio:-) kurier zostawił go dziś u sąsiada na I piętrze. Jest mega lekki, bo wniosłam go bez problemu na 4 piętro w kartonie:tak: karton był od McLarena więc chwilowo miałam nadzieję że się pomylili hihihhi;-)
Jeździ się nim bajecznie, właściwie płynie a nie jedzie, z Asią w środku:tak: ale to po domu, dopiero na chodniku pewnie wyjdzie szydło z worka;-) Kółka nie jakieś specjalnie małe, normalne, a tak to jedna funkcja mi brakuje - albo jej jeszcze nie rozgryzłam, tj. regulowana budka góra-dół.

Co ciekawe, okazuje się że materiał ma w sobie filtr UV 50+.

Jedyny minus i to NAJWAŻNIEJSZY - nie dołączył mi facet gwarancji:wściekła/y:

reklama
Do góry