reklama

WÓZEK - wasz wybór !

• Starter tematu Starter tematu Cleo1981
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja sprawdzałam. nie trzeba odpinać spacerówki. a i kółek też nie trzeba, ale można, bo wtedy mniej miejsca zajmuje

ja nei mogę się właśnie zdecydować. mam wciąż dwa typy: x-lander z tej limitowanej edycji i quinny buzz (lub speedi):rofl2: i nie wiem wciąż...
x-lander jest cięższy troszkę (2-3 kilo a to sporo jednak....:baffled:)

reklama
do winy... a na 4 pietro ? :) moj tez jest dość cieżki ale myśle ze na dole bede odpinać gondole czy spacerówke i tak za raczke wniose na góre jak bede sama i pożniej najwyzej zejde po stelaż albo w samochodzie stelaż zostawiac bede zeby nie tachać na góre zreszta trzeba se jakos radzic :) jak bedzie trzeba to i 20 kg sie wniesie jak nie bedzie wyjscia :)

My czekamy na buzza:) Ma w tym tygodniu przyjść.. Będę mogła sprawdzić czy mi do bagażnika wejdzie.. Przeważnie będę się sama musiała gimnastykować, więc im mniej skomplikowane składanie rozkładanie tym lepiej, wątpię jednak, czy do bagażnika wejdzie rama razem z niezdjętą gondolą.. Pewnie nie..

a gdzie buzza kupilas??jaki kolorek i co w zestawie??i czy nowy czy uzywany??ja tez poluje na buzza:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry