reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Kupiłam wózeczek.Udało mi się wyrwać na allegro taki jak chciałam:) Nie mogę sie doczekać aż przyjdzie:)
classic_marita_915a.JPG

fajne wózeczki Dziewczynki kupiłyście:tak:
Lotka81 jak patrzę na fotki które z wózeczkiem wkleiłaś to mam wrażenie, że to mój przedpokój, bo kolor ścian i parkiet prawie identyczny:-D

(...)
Lotka81 jak patrzę na fotki które z wózeczkiem wkleiłaś to mam wrażenie, że to mój przedpokój, bo kolor ścian i parkiet prawie identyczny:-D
masz fajny gust co do urządzania mieszkania :-D hehehehehe

vill
ciekawy styl tego wózeczka, taki inny od tego co widze na wszędzie, podoba mi sie :)

Vill, to mamy podobne wozeczki :) Ja mam tylko starszy model Roan Kortina i w bezu, ale na wyglad prawie idetyko :) Super sie nim wozi :)

dzisiaj w dzień dobry tvn robili test wózków. Byłam przerażona że tylko pare wózków dostępnych na rynku dostało ocenę dostateczną a większość niedostateczną z bezpieczeństwa. Głównie chodziło o materiały, które były rakotwórcze itp. A były tam wózki nawet za 6 tyś zł ... masakra jakaś... podobno w Polsce są takie normy że wózki dla lalek nie mogą zawierać takich materiałów a dziecięce to już mogą ... to jakaś paranoja.

reklama
dzisiaj w dzień dobry tvn robili test wózków. Byłam przerażona że tylko pare wózków dostępnych na rynku dostało ocenę dostateczną a większość niedostateczną z bezpieczeństwa. Głównie chodziło o materiały, które były rakotwórcze itp. A były tam wózki nawet za 6 tyś zł ... masakra jakaś... podobno w Polsce są takie normy że wózki dla lalek nie mogą zawierać takich materiałów a dziecięce to już mogą ... to jakaś paranoja.
:eek:

Do góry