reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Ale tylko w tej przedniej części budki no nie ? jak rozłożysz w całości budę to okienko się przesuwa do przodu a ty widzisz czarny materiał :/

a widzisz, ja mam wersje gdzie buda nie idzie calkiem do przodu:/ no chyba ze ja nic nie wiem;)

edit: jak rozloze bude to okienko mam w sam raz i widze ignaca siedzacego, jak spi rozlozony to musze troche do przodu wychylnac, ale i tak zawsze zagladam przodem (zebysmy sie dobrze zrozumialy):)

reklama
Ja mam tez wersje , gdzie ta buda nie zozklada sie bardzo , bardzo. Bo sa dwie wersje : jedna taka standardowa , druga jeszcze bardziej rozkladana- taka ma etna.

Musze poprobowac z tym Waszym patentem na siedzenie całkiem w pionie

Ja mam tez wersje , gdzie ta buda nie zozklada sie bardzo , bardzo. Bo sa dwie wersje : jedna taka standardowa , druga jeszcze bardziej rozkladana- taka ma etna.

Musze poprobowac z tym Waszym patentem na siedzenie całkiem w pionie

bo ta druga rozkladana czesc jest na zamek, trzeba najpier otworzyc oczywiscie jak dany model takie cos posiada, to jest czarne na zasadzie oslony przeciwslonecznej :))

Marta ucz sie tego patentu i mnie przeszkolisz :))

Madziek ten baby sprint ma chyba kilolek i mowiła z tego co kojarze , ze jest ok. Ja sama kiedys zaczepiłam babke z tym wozkiem i mowiła , ze jest zadowolona- taki miejski wozek- moze nie do lasu , ale tak w miescie sie sprawdza:)

wim, że kilolek go ma, bo ostatnio z Nią o nim pisałam ;-) te dwa mam upatrzone :-) baby Design ma moja kumpela i też chwali sobie, ale ten babyactive wygląda super, w sumie to nie wiem sama który wybrać, muszę nad tym pomyśleć ;) na razie mam spacerówkę z chicco Ct04, też super, ale to taka niby parasolka (z tych większych parasolek), a ja chce taki mocny wózeczek wygodny na zimę, bo zimą to i śpiworek i kombinezonik, sama z resztą wiesz :)

reklama
Do góry