reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WÓZEK - wasz wybór !

jupiiii przyszła nasza nowiusieńka spacerówka ..... szybko dostarczyli, wczoraj kupiona a dzisiaj juz u nas :D No i zamiast spac to sie woziliśmy :D Marcel zmarnowany ale co tam :D zdjęcia Wam zaraz wkleje tylko je zmniejsze i zaglądnę do zupki ;p aha i musze Wam powiedziec ze z allegro razem z przesyłką wyszło nas 120 zł taniej niz ze sklepu na mieście .....:szok:. Szkoda tylko ze nie mozemy jej przetestowac przez tą jelitówke :(:( ale jak wszystko bedzie OK to w piątek pokusze sie o spacer :):) fotencje:

super Marcel się w nowej bryce prezentuje:-)
faktycznie dużo miejsca :-)

mama ale ci zazdroszcze , ja to się dalej zdecydować nie mogę jaki wózek wybrać
no a Marcel się prezentuje w wózku superowo , widać że ma dużo miejsca

też mam ten problem nie mogę się na nic zdecydować....:-(
ostatnio mi się podoba ten casualplay co zdjęcie wstawiałam wyżej ale w PL niedostępny...

Coneco fajne, tez mi wpadło w oko, ale niestety ta folia na podnóżku i już dziękuję. Latem dziecko z gołymi nóżkami siedzi w wózku, będą jej się przyklejać do folii. Zresztą odradzała mi też to babka w sklepie.
Ale wózek z wyglądu SUPER.

hmmm wiesz Gosia niektóre mamy tą folię odrywają, podobno się da

reklama
no niby tak ale nie ma za bardzo wyboru w wózkach bez folii........zreszta Marcel w naszym wielofunkcyjnym wózku tez miał folie.....latem stopy tam akurat na niej miał i nic mu sie nie lepiło. A wygladało to tak: LGIM0044.jpg Pozyjemy zobaczymy, najwyzej coś sie podłoży.

Mama - śliczny wózek, a własciciel jaki dumny.

My tez z folia mamy spacerowke i wielofunkcyjny tez. Spacerowka po Zuzi (chociaz własciwie nowa bo stara nam ukradli ale miala identyczna) - nawet nie zrwocilam uwagi zeby jej sie nogi lepily, zreszta juz jej opuszczalam na lato ten podnozek, za to w wielofunkcyjnym sie ta folia zdarla (Julek rozdarł) i cały ten podnozek sie niemiłosiernie brudzi od butów:wściekła/y:

Mama super kolor wozka chodz nie moj gust ale fakt duzo miejsca ma Marcel a to chyba najwazniejsze..

Aga a co to za model capsuleta co wkleilas??mi sie tez bardzo podoba:-)

Gosia casualplay downtown
casualplay downtown - Szukaj w Google

w Czechach i na Słowacji są ja mam niedaleko i tu i tu no ale to nowy wtedy a nowy to koszt ok 1200 a wolałabym używany ale tańszy

znalazłam podobny do tego stary model x-landera xgo x land.jpg

ale też o niego ciężko bo stary model a nowe mi się nie podobają...
bo mają podwójne kólka a ja bym chciała pojedyncze i tak koło się zamyka...

mama Marcel sie super prezentuje w tym wozeczku;) kolorek bardzo ladny, mnie sie tylko te boki jakies dziwne wydaja (ale to mi sie moze tylko wydawac:)) a jesli chodzi o zdjecie z lata to slicznie wygladal (oczywiscie teraz tez slicznie wyglada:)), mialysmy podobne chyba wozki (kolory tylko inne)
a ja w niedziele bylam na dluzszym spacerze z Mlodym i Ora (haha) i Kuba zadowolony bo ona ma super pasy, dziecko moze sie wygiac do przodu itp. Nie siedzi przypiety i ma swobode ruchu, cieszylo Go to:) wczesniej chyba nie zauwazyl tego bo wozek mialam w Polsce a tam szybkie spacery :)

Gosia casualplay downtown
casualplay downtown - Szukaj w Google

w Czechach i na Słowacji są ja mam niedaleko i tu i tu no ale to nowy wtedy a nowy to koszt ok 1200 a wolałabym używany ale tańszy

znalazłam podobny do tego stary model x-landera xgo Zobacz załącznik 332363

ale też o niego ciężko bo stary model a nowe mi się nie podobają...
bo mają podwójne kólka a ja bym chciała pojedyncze i tak koło się zamyka...

Aga ja kiedys widzialam ten wozek co wkleilas zdjecie i strasznie mi sie podobal przez te kola:-) uzywka cena poczatkowa byla 199 i nikt nie kupil ale to chyba bylo wrzesien-pazdziernik..i fakt drogi ten capsuaplay...a cybexa,zappa,maclarena juz nie chcesz?? buzza sprzedajesz??
tu masz ten wozek o ktorym pisze ale to z wrzenia aukcja http://archiwumallegro.pl/wozek_casualplay_downtown_xgo_cybex_quinny-1250775260.html

Ostatnia edycja:
Aga a widzialas ten wozek M&P nuna?ja widzialam w hurtowni i jest on mega niski i mega waski dla dziecka..taka duza zabawka...

też mam ten problem nie mogę się na nic zdecydować....:-(
ostatnio mi się podoba ten casualplay co zdjęcie wstawiałam wyżej ale w PL niedostępny...
no ja wracam myślami do cybexa bo znalazłam wczoraj fajną stronę gdzie były same opinie o wózkach od ludzi użytkujących i ten chicco kiepsko tam wypadł za to świetne i same pozytywne opinie miał cybex topaz ,w sumie mi się podoba ale on ma podwójne kółka :zawstydzona/y: ale widziałam że jest dostępny tutaj w sklepie internetowym ,wolałabym calisto ale na niego musze poczekać do maja no i pewnie znowu mi się odwidzi :zawstydzona/y:

reklama
Aga ja kiedys widzialam ten wozek co wkleilas zdjecie i strasznie mi sie podobal przez te kola:-) uzywka cena poczatkowa byla 199 i nikt nie kupil ale to chyba bylo wrzesien-pazdziernik..i fakt drogi ten capsuaplay...a cybexa,zappa,maclarena juz nie chcesz?? buzza sprzedajesz??
tu masz ten wozek o ktorym pisze ale to z wrzenia aukcja Wózek CasualPlay Downtown x-go cybex quinny (1250775260) - Publiczne Archiwum Allegro

widziałam już tą aukcję troszkę zmasakrowany ten wózek wogóle co to za dziwne archiwum?? widziałaś jaka cena gdybyś chciała dane kontaktowe tej osoby??
był jeszcze z zieloną wkładką ale kosztował z 500 zł

buzza nie sprzedaję przynajmniej do wiosny przyszłego roku przynajmniej tak myślę co do cybexa etc etc to myślę nad wszystkimi:D:D:D i nie mogę się zdecydować ech...
gdyby ten casual był dostępny to na 99%bym go już zamówiła
a tak skłaniam się jeszcze do zappa ale muszę Igora do niego przymierzyć bo wydaje i się że dziecko w nim jest na półleżąco ale może się mylę
a ty Gosia na co się decydujesz?? widziałam twojego mutsy na allegro

Aga a widzialas ten wozek M&P nuna?ja widzialam w hurtowni i jest on mega niski i mega waski dla dziecka..taka duza zabawka...

nie widziałam go na żywo ale dobrze wiedzieć że lipa :-)

no ja wracam myślami do cybexa bo znalazłam wczoraj fajną stronę gdzie były same opinie o wózkach od ludzi użytkujących i ten chicco kiepsko tam wypadł za to świetne i same pozytywne opinie miał cybex topaz ,w sumie mi się podoba ale on ma podwójne kółka :zawstydzona/y: ale widziałam że jest dostępny tutaj w sklepie internetowym ,wolałabym calisto ale na niego musze poczekać do maja no i pewnie znowu mi się odwidzi :zawstydzona/y:

hahahahahaha masakra wybieramy te wózki jak by nie wiadomo co to było

Do góry