izka01- ten wozek mi wyglada na Graco... ja osobiscie ich nie lubie,ale ma to bardziej podloze mojego "widzi mi sie" niz jakichs konkretnych powodow... jedno jednak moge o tym wozku napisac jak dla mnie on jest bardzo sztywny, ciezki ( szczegolnie z zalozonym fotelikiem) i najwazniejsze nie ma gondoli... rowniez podnozek nie ma regulacji ( z tego co pamietam) i mniejszemu dziecku nozki "zwisaja" w powietrzu... tez nie pamietam jak jest z regulacja oparcia ale jesli jest na tasme jak w Arii Peg Perego to ci odradzam,bo jest to bardzo niewygodne... jednak to sa moje odczucia i ja go znam tylko z ogladania i probowania w sklepach... musisz sama go najpierw dobrze obejrzec w sklepie i probowac nim pomanewrowac,moze bedziesz miala inne odczucia... tylko pamietaj,ze z dzieckiem bedzie on duzo ciezszy i jeszcze ci dojdzie torba na pieluchy tudziez zakupy... jedna ze styczniowek go sobie chwalila...
dziewczyny- te wozki implastu i sawexu wydaja mi sie jednakowe ze zdjec... i prawde mowiac podobaja... napiszcie jakie mialyscie co do nich odczucia przy ogladaniu w sklepie na zywo....