reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózio dla kruszynki:)

reklama
Niestety fotek z reala nie mam i raczej nie przewiduje w najbliższym czasie, bo wózio spakowany szczelnie w folie czeka na małego rajdowca.
A fotkę z sieci już wklejałam i nie chcę być monotonna. Ale wklejam jeszcze raz:
Edge2007_12720.jpg

W rzeczywistości jest ciemniejszy.
To model Edge Duo Combi na podwoziu Sport. Kupiłam w sklepie Exclusive Baby w Sosnowcu. Na razie bez dodatkowych akcesoriów. Ale tam w komplecie jest dużo dodatków. No może dużo to przesadzam. Jest moskitiera, osłona przeciwdeszczowa pasująca do gondoli i spacerówki i ochronka na nózie do spacerówki. Z dodatkowych rzeczy to tylko jest parasolka torba i śpiworek. A to na razie zbędne. A torba sama w sobie jest fajna, ale nie ma jej gdzie zawiesić. :baffled:

efilo gratuluje, wybralaś wózek, który najbardziej mi sie podoba jednakże jest poza moim zasiegiem finansowym;-) my jesteśmy praktycznie zdecydowani na implast driver 4xl ale poczekamy jeszcze z zakupem ze wzgledu na przesądnego tescia, ktory ten zakup nam sponsoruje :-p

No moj tesciu tez nam sponsoruje wozek ale powiedzial ze mozemy kupic juz teraz, wiec dzis albo jutro zamowimy wozek z sawexu magical 4x a jezeli nie spelni naszych oczekiwan ( nie wiedzialam go na zywo) mozemy og zwrocic badz wymienic na inny, jezeli bedzie cos nie tak to kupim driver 4xl. :-) ale mam nadziej ze wszystko bedzie ok.

A my najpierw kupiliśmy wózeczek, a później tatuś nam kaskę zwrócił :tak: i dołożył jeszcze na łóżeczko ;-)

A ja sie napalam na Mutsy z przednimi kołami skretnymi,ale chyba gondolke kupie na allegro bo róznica w cenie jest,a wygladaja jak nowizny

Emmaljungę można dostać na allegro używaną w doskonałej cenie. A to są wózki które podobno nie mają prawa się zepsuć :happy:
Dostaję jeszcze powiadomienie o aukcjach więc mam przegląd. Ostatnio nawet była aukcja za 1400 zł razem z fotelikiem maxi cosi. Niestety takie okazje znikają szybciutko, więc trzeba trzymać rękę na pulsie.

Kurcze, Esia, troszkę się podłamałam, bo ja też myślałam o zakupie tego wózka używanego na allegro. Nawet od dłuższego czasu przeglądam oferty. Teraz nie wiem już co robić. Może jednak tańszy a nowy.
Moim znajomym udało się kupić w świetnym stanie - czyli nie ma reguły. Teraz też bym kupiła ale WYŁĄCZNIE po uprzednim obejrzeniu u sprzedającego.
Natomiast fotelik samochodowy kupujemy nowy - właśnie dzwonili z hurtowni, że wreszcie zrealizowano zamówienie! I jedziemy w sobotę! Teraz tylko wybieram kolor :-D

Efilo rewelacyjny wózek! Strasznie mi się podobają koła ze szprychami :tak:

Gośka widziałam nowe gondole na Allegro w sensownej cenie :tak: A używane też są w niezłym stanie, bo są dość małe i pewnie niezbyt długo maluch w nich jeździ...

reklama
Po twoich doświadczeniach Esia z kupnem wózka na allegro doszłam tez do wniosku że jak już kupić używany to tylko po wcześniejszym obejrzeniu i najlepiej z osobą która wie co i jak sprawdzić w takim wózku.

Ja postanowiłam jednak zainwestować w nowy z myślą o tym że może posłuży jeszcze kolejnej dzidzi :-)

Do góry