reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózio dla kruszynki:)

ufff dzięki dziewczyny, że jesteście ja bym w życiu nie wpadła na to że lepiej w zimie nieskrętne kółka. Dzięki. :-)

reklama
Mutsy ma skrętną tylnią ośkę, którą można zablokować. Bardzo wygodnie się nim lawiruje.
Ale boję się małej gondoli. Zwłaszcza że nie wiem czy dziecko nie będzie jeszcze w zimę w tej gondolce. Z drugiej strony może już nie będzie chciało leżeć... :-(

Racja Efilo, nie wiadomo kiedy Dzidzi się znudzi gondola i też nie wiadomo kiedy się ta zima zacznie, bo równie dobrze możemy mieć taką jesień do połowy stycznia jak w tym roku, albo minus 20 w listopadzie :confused:. Choć może nadzieja w tym, że większość spacerówek rozkłada się na płasko i można zamontować śpiworek.

a to nasza bryka (kupiliśmy używaną, ale w bardzo dobrym stanie) - wózkoland - harry 1 /na stronce wózkolandu więcej fotek:)/:

Hmm, tak czytam ten wątek i trochę mnie przeraża, bo mnie nie stać na wywalenie na wózek 2 czy 2,5 tysia:-(. Muszę myśleć o innych rzeczach dla Maleństwa i nie zapominać jednocześnie o Weronisi. Dlatego patrzę na wózki nieco inne i tańsze. W drodze do pracy mijam sklep z wózkami, który istnieje od 50 lat i okazuje się że mają swoją stronkę i sprzedają także na allegro. Mają nawet fajne wózeczki, po przystępnych cenach, a poza tym dorzucają "gratisy" w postaci darmowej dostawy, przewijaka, pościeli czy nawet fotelika samochodowego. Mnie na razie najbardziej podoba się wózek o nazwie "Mikrus Alu Sprint". Jest najdrożyszy, ale na taką cenę jeszcze mogę sobie pozwolić. Obejrzyjcie sobie, może którejś z Was o mniej zasobnych portfelach coś wpadnie w oko.

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Dzagudzie te wózeczki które umieściłam w moim poście również nie odbiegają cenowo od twojego typu. Dodam, że ten Deltim kosztuje jakieś 1300zł i dostajesz w tej cenie gondolę, spacerówkę i fotelik samochodowy. Przeglądałam forum i ten wózek często pojawiał się wśród rekomendowanych. Można też znaleźć tańsze wersje tego Deltima z poprzednich lat, ten na zdjęciu to najnowszy model, a ja jestem już w nim zakochana ze względu na kolorystykę ;-) hihi.

Tu można przeglądnąć dostępne kolorki starszej wersji Deltima i cena też zachęcająca (tylko bez fotelika)

deltim jest fajniutki,mnie tez podoba sie implast driver 4,ale jest be fotelika,do samochodu,zreszta jak dla mnie b.podobne do mutsy tylko cena nizsza,ale mają malą gondolkę i to mnie równiez zastanawia,znajomi zamiast implastu kupili x-landera,cena podobna,tylko gondolka o wiele większa:-):-):-)

reklama
Do góry