reklama
E
efilo
Gość
Mutsy ma skrętną tylnią ośkę, którą można zablokować. Bardzo wygodnie się nim lawiruje.
Ale boję się małej gondoli. Zwłaszcza że nie wiem czy dziecko nie będzie jeszcze w zimę w tej gondolce. Z drugiej strony może już nie będzie chciało leżeć... :-(
Ale boję się małej gondoli. Zwłaszcza że nie wiem czy dziecko nie będzie jeszcze w zimę w tej gondolce. Z drugiej strony może już nie będzie chciało leżeć... :-(
Racja Efilo, nie wiadomo kiedy Dzidzi się znudzi gondola i też nie wiadomo kiedy się ta zima zacznie, bo równie dobrze możemy mieć taką jesień do połowy stycznia jak w tym roku, albo minus 20 w listopadzie
. Choć może nadzieja w tym, że większość spacerówek rozkłada się na płasko i można zamontować śpiworek.

Hmm, tak czytam ten wątek i trochę mnie przeraża, bo mnie nie stać na wywalenie na wózek 2 czy 2,5 tysia:-(. Muszę myśleć o innych rzeczach dla Maleństwa i nie zapominać jednocześnie o Weronisi. Dlatego patrzę na wózki nieco inne i tańsze. W drodze do pracy mijam sklep z wózkami, który istnieje od 50 lat i okazuje się że mają swoją stronkę i sprzedają także na allegro. Mają nawet fajne wózeczki, po przystępnych cenach, a poza tym dorzucają "gratisy" w postaci darmowej dostawy, przewijaka, pościeli czy nawet fotelika samochodowego. Mnie na razie najbardziej podoba się wózek o nazwie "Mikrus Alu Sprint". Jest najdrożyszy, ale na taką cenę jeszcze mogę sobie pozwolić. Obejrzyjcie sobie, może którejś z Was o mniej zasobnych portfelach coś wpadnie w oko.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Dzagudzie te wózeczki które umieściłam w moim poście również nie odbiegają cenowo od twojego typu. Dodam, że ten Deltim kosztuje jakieś 1300zł i dostajesz w tej cenie gondolę, spacerówkę i fotelik samochodowy. Przeglądałam forum i ten wózek często pojawiał się wśród rekomendowanych. Można też znaleźć tańsze wersje tego Deltima z poprzednich lat, ten na zdjęciu to najnowszy model, a ja jestem już w nim zakochana ze względu na kolorystykę ;-) hihi.
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
deltim jest fajniutki,mnie tez podoba sie implast driver 4,ale jest be fotelika,do samochodu,zreszta jak dla mnie b.podobne do mutsy tylko cena nizsza,ale mają malą gondolkę i to mnie równiez zastanawia,znajomi zamiast implastu kupili x-landera,cena podobna,tylko gondolka o wiele większa:-):-):-)
reklama