reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

magdziara - budowa to ciezka sprawa. My mamy cala rodzinke daleko - wiec z dziecmi latwo naprawde nei jest...jeszcze jak przychodzi taki etap i chcesz poooszczedzac - dochodzisz do wniosku ze mozesz to zrobic wlasnymi rekami i zaoszczedzic kilka tysiecy....i rezygnujesz z ekip - bywa ze widujemy sie z mezem ok polnocy - na chwile - bo ja w domu z dziecmi....a on tam dlubie...ech..no latwo nie jest
ale satysfakcja jest wielka i nie zaluje
tylko zaluje ze nie mam tu na miejscu babci. Agata po szkole by zjadla obiad, babcia by dzieciaczki przechowala do pozna...nie ma kompletnie do pomocy nikogo..i ta kulamy
ale w naszym wypadku wieksze mieszkanie kwotowo by pewnie bylo identycznie z 180 m domkiem - bo musialabym miec dla naszej 5 przynajniej 4-5 pokojowe - wiec zamiana mieszkania na wieksze bylaby chwilowa....bo 5 pokojowych nie buduja...
polecam zatem budowe - 1-1,5 roku charowki i spokoj na lata

reklama
kurde - gdzie napisalam o tym - na wyprawce....powinnysmy sobie gawaric na glownym o problemach lokalowych:tak:

A ja rozmawiałam z moja kochama mamusia która razem z Ł odwiedzimy w przyszły week i powiedział mi ze ma dla nas wózek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super sprawa! Wózek ma duze pompowane kola i w ogole podobno jest ładny i jeszcze powiedziałą ze ma kilka ciuszków dla szkraba- kochana!!! Ale z tym wózkiem to fajnie- taki wydatek nam odpadnie!!!

A my dopiero jedziemy z Mężem w przyszłym tyg. zamawiać, ale mamy już wybrany. Moi rodzice za to zapowiedzieli, że Małej mamy już go kupić, a dostanie na chrzciny na niego w kopercie - moi rodzice są cudowni:tak:, w przeciwieństwie do teściowej, która jak nie robiła łazienki, tak dalej nie robi i kopci jak lokomotywa, a my nie możemy zamontować drzwi na górę, bo ona właśnie nie ma łazienki:baffled:. A niech powie jedno słowo, że Mała za głośno płacze, to sama pojadę do sklepu po ramę i drzwi:dry: i zamontujemy w ciągu godziny! Wrzucam fotki moich przyszłych zakupów :-)

Załączniki

• ATLANTIC01_gond.JPG
    ATLANTIC01_gond.JPG
    36,1 KB · Wyświetleń: 31
  • ATLANTIC01_spac.JPG
    ATLANTIC01_spac.JPG
    35,2 KB · Wyświetleń: 27
  • www_BABYdesign_DUMBO_01.jpg
    www_BABYdesign_DUMBO_01.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 31
Ewcia śliczny wózeczek:tak:
ja na dzień dzisiejszy jestem już gotowa do dzidzi- mam same najpotrzebniejsze rzeczy a w praniu wyjdzie czy coś przeoczyłam:sorry2:

Oj Ewa alr Ty masz z tą teściową :baffled: może zamówcie toy-toya i wystawacie jej przed domem ;-):-D
Też mi się podobał ten wózeczek, ale w realu on ma strasznie szeroko koła rozstawione i na pewno nie mogłabym nim w domku manewrować :sorry2:

reklama
Do góry