A
Asiowo
Gość
Asiowo najfajniesze jest to, że mają bardzo duży wybór i każdy znajdzie coś dla siebiewystarczy tylko wymierzyć pokój
zgadzam sie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asiowo najfajniesze jest to, że mają bardzo duży wybór i każdy znajdzie coś dla siebiewystarczy tylko wymierzyć pokój
Wilmek bardzo,bardzo ladny wozeczek naprawde i sliczne kolorki wybralas;-)bedziesz sie rzucala w oczy na ulicy,naprawde gustowny lubie takie kolorki wiosenno letnie,a wozeczek zamawialas z Polski?
Marlena jak widac nie pomylilam sie to byl wozek ;-)sam wozek bardzo lekki chociaz wydaje sie duuuzy i fajnie sie prowadzi (w salonie) kolka wieksze niz myslalam... fotelik dosc ciezki przynajmniej w porownaniu do wozka...no i co bylo dosc istotne miesci sie w bagazniku naszego malego clio :-) mam nadzieje ze maluch bedzie zadowolony i ja tez po dluzszym uzytkowaniu :-)
![]()
Aniknulko nie wiem jak u Ciebie w szpitalu, ale ja jak rodziłam Kacpra to dostawało się szpitalne podkładypoza tym mam takie podkłady dla DOROSŁYCH z jednej strony bawełna a z drugiej folia więc nie powinno przeciekać - nie wiem jakby panie salowe zareagowały jakbym pobrudziła szpitalną pościel i materac.

Mi też się podobają mebelki BRW ja z kolei mam VOXA w zasadzie też można dokupić różne części z danej kolekcji a wybrałam w sumie w necie i ze względu na wymiary szafy które idealnie wpasowały mi się we wnękę w pokoju :-)
Mi się bardzo podobają kolekcje VOXA, ale ich ceny już mniej
też stawiam na BRW i wygląda na to, że maluszkowe mebelki też tam kupimy. Miałam nic nie brać, ale się nie będziemy cisnąć, tym bardziej, że jak skończymy remont, o oprócz łóżeczka i fotela w maluszkowym pokoju nic nie będzie