reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Ja mam sypialniane meble z BRW już prawie 10 lat i dalej wyglądają jak nowe. Za darmo można zamówić u nich na stronie katalog z meblami. W niektórych sklepach za katalogi trzeba płacić.

Mi też się podobają mebelki BRW ja z kolei mam VOXA w zasadzie też można dokupić różne części z danej kolekcji a wybrałam w sumie w necie i ze względu na wymiary szafy które idealnie wpasowały mi się we wnękę w pokoju :-)

Marlena jak widac nie pomylilam sie to byl wozek ;-)sam wozek bardzo lekki chociaz wydaje sie duuuzy i fajnie sie prowadzi (w salonie:-p) kolka wieksze niz myslalam... fotelik dosc ciezki przynajmniej w porownaniu do wozka...no i co bylo dosc istotne miesci sie w bagazniku naszego malego clio :-) mam nadzieje ze maluch bedzie zadowolony i ja tez po dluzszym uzytkowaniu :-)
Wilmek bardzo,bardzo ladny wozeczek naprawde i sliczne kolorki wybralas;-)bedziesz sie rzucala w oczy na ulicy,naprawde gustowny lubie takie kolorki wiosenno letnie,a wozeczek zamawialas z Polski?

poza tym mam takie podkłady dla DOROSŁYCH z jednej strony bawełna a z drugiej folia więc nie powinno przeciekać - nie wiem jakby panie salowe zareagowały jakbym pobrudziła szpitalną pościel i materac.
Aniknulko nie wiem jak u Ciebie w szpitalu, ale ja jak rodziłam Kacpra to dostawało się szpitalne podkłady

Wilimek śliczny wózeczek.
Mebelki dzieczyny ładniutkie dla maluszków.

Marlena dziekuje:-) wozek kupilam na ebayu ale nowy...co do kolorkow to wlasnie ze wzgledu na atrakcyjna cene nie mialam za duzego wyboru (byl jeszcze tylko czarno-zolty)..z tym rzucaniem sie w oczy to nie za dobrze;-) ja sie raczej lubie zlewac z tlem no ale trudno przynajmniej bede bezpieczna widoczna na drodze :laugh2:

Świetne te wasze zakupy maluszkowe :-)

Mi też się podobają mebelki BRW ja z kolei mam VOXA w zasadzie też można dokupić różne części z danej kolekcji a wybrałam w sumie w necie i ze względu na wymiary szafy które idealnie wpasowały mi się we wnękę w pokoju :-)

Widzę, że nie tylko ja lubię meble systemowe, które można dokupować w razie potrzeby :-D Mi się bardzo podobają kolekcje VOXA, ale ich ceny już mniej :baffled: też stawiam na BRW i wygląda na to, że maluszkowe mebelki też tam kupimy. Miałam nic nie brać, ale się nie będziemy cisnąć, tym bardziej, że jak skończymy remont, o oprócz łóżeczka i fotela w maluszkowym pokoju nic nie będzie :sorry2:

Daruunia piękny prezent zrobili rodzice:-D leżaczek super sama się zastanawiam jaki kupić - chciałabym taki z regulacją oparcia

reklama
Do góry