reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

I na co mi te moje plany jak i tak nie mogę nic przeforsować a sama nic nie zrobie.
Więc dzisiaj ze złości zaraz idę na przegląd ciuchlandi i kupuje wielki wor ubranek dla dzidzi, to niech się mężuś pomartwi gdzie je schowamy, Bo teraz nie ma problemu!!!:tak::-D
no niestety z facetamii tak jest....a co najmniej bywa..... z moim "najlepszym z mezow"
tez tak czasami jest.. i mimo uplywu lat to sie nie zmienia.... nie drastycznie w kazdym razie....

reklama
Dobrze usłyszeć takie pocieszające słowa. Mój mąż też jest wspaniały tylko...., czasem ma inne priorytety niż ja. Więc wpadłam na pomysł, abyśmy usiedli i żeby każdy napisał co dla niego na najbliższy rok jest najważniejsze. I potem może dojdziemy do jakiegoś wniosku.
A ja dzisiaj kupiłam chyba ze 20 sztuk ubranek dla dzieci na ciuszkach używanych i zapłaciłam aż 10 zł.:-D

Wiesz Magdziaro nie przelewa sie przy dwójce, a przy trzecim to już wogóle kiepsko będzie. Ale bywał gorzej więc sie niczym nie lękam. A mam super ciuchlandię i naprawde mają świetne ciuszki. jak znajdę chwilkę to zrobie zdjątka.

Madzia słodkie te ciuszki:-D
Mata skoro nie ma u was sklepu to może kupisz coś na necie?;-) Nie musi być zaraz cała wyprawka, ale poprawisz sobie humor a i mąż jak zobaczy malutkie ciuszki może zdecyduje się wcześniej. W końcu to maleństwo jets też jego, a nie musicie czekać ze wszystkim na ostatnią chwilę. Ja podejżewam, że moja mama kupuje i chowa przede mną ciuszki dla maleństwa. Nie wytrzymałaby :-D Mnie też już korci.....:confused:

Wiesz Magdziaro nie przelewa sie przy dwójce, a przy trzecim to już wogóle kiepsko będzie. Ale bywał gorzej więc sie niczym nie lękam. A mam super ciuchlandię i naprawde mają świetne ciuszki. jak znajdę chwilkę to zrobie zdjątka.
No właśnie nie przelewa się...dzisiaj koleżanka powiedziała mi o fajnych bucikach dziecięcych. Firma nazywa się Kornecki( buciki wyglądają jak Bartki a są o 60% tańsze)...Trzeba sobie radzic.A poza tym rzeczy materialne nie są najważniejsze

Ja mojego " załatwiłam" w jeszcze inny sposób. Byliśmy w centrum handlowym i mówię do niego że nic nam nie szkodzi wejść i pooglądać ciuszki . Pokazałam mu troszkę, nic nie kupiliśmy ale nie o to chodziło. Potem któregoś dnia sama kupiłam sukieneczkę i jak ją zobaczył to oczka mu się zaświeciły. Trudno się oprzeć . Ostatnio jak byliśmy na zakupach to sam wypatrzył parę kiecek, ja wybierałam a on płacił.:-)

reklama
Magdziarko, cudny ten komplet. Strasznie mi się podoba.
Co do łóżeczka, to pewnie, że lepiej pokombinować z materacykiem, bo takie łóżeczko rodzinne ma klimat niepowtarzalny.
Mój Wojciaszek spał jeszcze do niedawna w łóżeczku, po moim najmłodszym bracie ciotecznym. Teraz kupiliśmy mu duży materac, a łóżeczko złożone i schowane czeka na drugiego maluszka.
A co do ubranek i innych gadżetów, to pewnie niedługo sporą część Wojtkowych rzeczy odda mi moa koleżanka, której pożyczyłam. To zacznie sie na nowo składanie, układanie, wybieranie, itd.

Do góry