reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Ja klęłam koła pompowane dlatego ,że 2 razy miałam awarię i przebiły się cholery a m nie było i musiałam na gwałt starego grata wyciągać z piwnicy ale ogólnie łatwiej sie powadzi taki wózek z pompowanymi kołami

reklama
Kasiu fajny wózeczek :tak: a jak sie sprawuje :confused: my jeździmy w naszej dużej spacerówce, ale z racji dróg, a raczej ich braku :rofl2: to najlepsze rozwiązanie :sorry2: jednak jak mała podrośnie i będzie bardziej śmigająca niz jeżdżąca, to będziemy musieli kupic lekka spacerówkę...

Joasiek bardzo ladny wozeczek i taki zgrabniutki:tak:

Ja mam dwa tylnie pompowane i juz 2 razy przebilam no,ale jak na mnie i na moje spacerowanie to i tak malo;-):-D

Załączniki

• CWCMAN.jpg
    CWCMAN.jpg
    5,4 KB · Wyświetleń: 98
Ja na swojego x landerka też nie mogę narzekać. Kółka są pompowane i sprawdziły się na wszystkich nawierzchniach:tak::tak:. Leciutko się prowadzi i spacerówka ma ochraniacz na nózki Kuba nigdy w nim nie zmarzł. Ale na wiosnę bedę chciałą zmienić na parasolkę z racji tego, że zajmuje mniej miejsca w bagażniku. A i Kuba w lecie już będzie biegający więc łatwiej mi będzie go zabrać ze sobą i przy okazji biegać za nim. A i gdybym miała jeszcze raz wybierać wozek podjęłabym taką samą decyzję

Maajka super wozek i czy masz w tym kolorze co pokazujesz bo ten mi sie bardzo podoba ja tez mam czarny,a kola dopompuj,dopompuj odrazu poczujesz roznice:tak:;-)

ja nie wymieniam wózka na parasolkę zostaję przy Teutonii za duzo kosztowała i jest za fajna zeby szybko z niej rezygnować. Prędzej umeczę męża na Toyote rav 4:-D;-):tak:

Madziu, jak inwestować to inwestować ;-):-D:-D

Maajka, fajny wózek.

My cały czas w Quinny i sprawdza się rewelacyjnie. I pewnie byśmy w nim jeszcze trochę pojeździli (bo ostatnio nawet Wojtek kilka razy w nim wylądował, jak zasnął, więc dla 2,5 latka tez się nadaje), ale kuzynka od której go pożyczyłam jest w ciąży i w maju będzie jej potrzebny. Więc przesadzimy Stasia do naszej lekkiej Inglesiny. Może mniej wygodna, bo małe kółka, ale jaka leciutka i mniejmiejca zajmuje.

Już wklejalam kiedyś, ale dla przypomnienia:
Wózek Inglesina Espresso - Corallo - AN7 - kolekcja 2007 - TANIE wózki Coneco Joker za 149 zł .:+:. ► aleWozki.pl - sklep internetowy

Mamoot my tez Quinny,jaki masz model?moj jakis malutki mi sie wydaje(buzz);-):tak:
Magdziarko teutonia jest cudna sama chcialam ja kupic tylko one strasznie drogie:tak:

reklama
Dobrze, że tak piszecie o wózkach bo i my w końcu musiemy się na coś zdecydowac- jeszcze mamy czas, bo Bart sam nie umie długo siedziec ;-)

Do góry