reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Kasiu fajny wózeczek
a jak sie sprawuje
my jeździmy w naszej dużej spacerówce, ale z racji dróg, a raczej ich braku
to najlepsze rozwiązanie
jednak jak mała podrośnie i będzie bardziej śmigająca niz jeżdżąca, to będziemy musieli kupic lekka spacerówkę...

marlena nad
:)
Joasiek bardzo ladny wozeczek i taki zgrabniutki
Ja mam dwa tylnie pompowane i juz 2 razy przebilam no,ale jak na mnie i na moje spacerowanie to i tak malo;-)

Ja mam dwa tylnie pompowane i juz 2 razy przebilam no,ale jak na mnie i na moje spacerowanie to i tak malo;-)

maajka
Czerwcowa mama 2008
Ja tez,a z przodu plastikiJa mam dwa tylnie pompowane

Ale sie sprawdzaja,kol jeszcze nie przebilam,ale musze je chyba dopompowac troche.
Ja mam taki childwheels:
Załączniki
agusia04
Czerwcowa mama'08
Ja na swojego x landerka też nie mogę narzekać. Kółka są pompowane i sprawdziły się na wszystkich nawierzchniach
. Leciutko się prowadzi i spacerówka ma ochraniacz na nózki Kuba nigdy w nim nie zmarzł. Ale na wiosnę bedę chciałą zmienić na parasolkę z racji tego, że zajmuje mniej miejsca w bagażniku. A i Kuba w lecie już będzie biegający więc łatwiej mi będzie go zabrać ze sobą i przy okazji biegać za nim. A i gdybym miała jeszcze raz wybierać wozek podjęłabym taką samą decyzję

marlena nad
Maajka super wozek i czy masz w tym kolorze co pokazujesz bo ten mi sie bardzo podoba ja tez mam czarny,a kola dopompuj,dopompuj odrazu poczujesz roznice
;-)

Madziu, jak inwestować to inwestować ;-)

Maajka, fajny wózek.
My cały czas w Quinny i sprawdza się rewelacyjnie. I pewnie byśmy w nim jeszcze trochę pojeździli (bo ostatnio nawet Wojtek kilka razy w nim wylądował, jak zasnął, więc dla 2,5 latka tez się nadaje), ale kuzynka od której go pożyczyłam jest w ciąży i w maju będzie jej potrzebny. Więc przesadzimy Stasia do naszej lekkiej Inglesiny. Może mniej wygodna, bo małe kółka, ale jaka leciutka i mniejmiejca zajmuje.
Już wklejalam kiedyś, ale dla przypomnienia:
Wózek Inglesina Espresso - Corallo - AN7 - kolekcja 2007 - TANIE wózki Coneco Joker za 149 zł .:+:. ► aleWozki.pl - sklep internetowy

Maajka, fajny wózek.
My cały czas w Quinny i sprawdza się rewelacyjnie. I pewnie byśmy w nim jeszcze trochę pojeździli (bo ostatnio nawet Wojtek kilka razy w nim wylądował, jak zasnął, więc dla 2,5 latka tez się nadaje), ale kuzynka od której go pożyczyłam jest w ciąży i w maju będzie jej potrzebny. Więc przesadzimy Stasia do naszej lekkiej Inglesiny. Może mniej wygodna, bo małe kółka, ale jaka leciutka i mniejmiejca zajmuje.
Już wklejalam kiedyś, ale dla przypomnienia:
Wózek Inglesina Espresso - Corallo - AN7 - kolekcja 2007 - TANIE wózki Coneco Joker za 149 zł .:+:. ► aleWozki.pl - sklep internetowy
marlena nad
Mamoot my tez Quinny,jaki masz model?moj jakis malutki mi sie wydaje(buzz);-)
Magdziarko teutonia jest cudna sama chcialam ja kupic tylko one strasznie drogie

Magdziarko teutonia jest cudna sama chcialam ja kupic tylko one strasznie drogie

reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dobrze, że tak piszecie o wózkach bo i my w końcu musiemy się na coś zdecydowac- jeszcze mamy czas, bo Bart sam nie umie długo siedziec ;-)