reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Julia, wózeczek fajny i cena też przystępna :tak:
My też się powoli będziemy rozglądać za nowym fotelikiem, aktualnie jestem na etapie czytania opinii :tak:
Asiowo, kwiatuszki ciudne :tak: też ciągle myślę, jak tej mojej małej ożywić ściany ;-)chyba jednak stanie na tym, że zatrudnię tą moją zdolną kuzynkę (kiedyś wklejałam na głównym fotkę co tworzy dzieciaczkom na ścianach :tak:)

Marlenko tak Loola jest ladna ale jesli chodzi o spacery po nierównym terenie to kiszka .... chcialam bardzo Quinny SpeedySX ale Nadia ma prawie 9 miesięcy i nie wiem jak długo będziemy korzystac z wózka bo np Fabianek jak miał 1,5 roczku to juz w wózeczku nie chciał sie wozic... a cena speedy nie jest mała...

Asiowo, kwiatki śliczne.:-)

Julcia, fajne zakupy. Fotelik najlepszy, jaki może być.:tak: My dla Wojtka tez mamy Maxi cos, ale taki z "nogą" i isofixami. Jak Staś będzie miał koło roku, to się w niego przesiądzie, a Wojtek dostanie większy.

Marlenko tak Loola jest ladna ale jesli chodzi o spacery po nierównym terenie to kiszka .... chcialam bardzo Quinny SpeedySX ale Nadia ma prawie 9 miesięcy i nie wiem jak długo będziemy korzystac z wózka bo np Fabianek jak miał 1,5 roczku to juz w wózeczku nie chciał sie wozic... a cena speedy nie jest mała...

No wlasnie i z Nadia moze byc tak samo tak wiec chyba nie ma sensu wydawac tyle pieniazkow,my tez planujemy do 1.5spacerowy a potem jakas lekka parasolke zeby mama prowadzila jak juz dziecko zmeczy sie bieganiem moze chwilke w takowej odpoczac;-);-);-);-);-):-D

Julcia widzę, że zakupki udane. :-):-):-)

Asiowo naklejki naprawdę ładne. Ale Paulinka będzie miała śliczny pokoik:-)

Piszcie piszcie dziewczyny opinie o wózkach. Jakie mają wady zalety. Napewno przydadzą się nam przy podejmowaniu decyzji o kupnie. Ja jestem jak najbardziej zainteresowana:-)

reklama
Do góry