reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
O takie. Uwielbiam te szczurki.

IKEA | Zabawa | Zabawki pluszowe | GOSIG RÅTTA | Pluszak

A ostatnio pojawiły się te białe i czarne. Tylko, że w wydaniu Wojciaszka biały byłby zaraz szary, a czarny - tez szary. :-D

Świetne są te szczurki :tak: tylko czy małej damie będzie wypadało się nimi bawić :zawstydzona/y::sorry2:

Dobrusia śpi prawie od urodzenia na płaskiej poduszce, bo inaczej nie może sobie miejsca znaleźć, jest jej niewygodnie i zaraz się budzi :baffled: a jak śpi u nas w łózku, to leży na brzegu "dorosłej" splaszczonej poduszki :zawstydzona/y:

Kuba ma pod materacykiem podłożoną taką jak pokazała Bbakania:tak::tak::tak: Przy katarku albo jak ulewał idealna

Mamoot dzięki za link. A już wczęsniej odnalazłam na Twoich fotkach zabaweczkę

Zrobiłam wreszcie zdjęcie naszego MT "w akcji":-). To się pochwalę, a co;-)
Przepraszam tylko, że zdjęcie zrobione plecami do oglądających;-)

Załączniki

• Resize of Resize of Rotation of P1020659.JPG
    Resize of Resize of Rotation of P1020659.JPG
    38,8 KB · Wyświetleń: 53
Joan - na - super MT w akcji ;-) ja małą ciągłe noszę z przodu (jakoś samej nie mam odwagi jej na plecy zarzucić :zawstydzona/y: tym bardziej że to taka kręciołka :-))

Oleńka śpi na płaskiej poduszce od 2 tygodni (i zauważyłam że lepiej śpi :tak:)

reklama
Świetne są te szczurki :tak: tylko czy małej damie będzie wypadało się nimi bawić :zawstydzona/y::sorry2:

Marta, powiem Ci, że bardzo często są takie reakcje: ktoś podchodzi do Wojtka, jakaś obca osoba i mówi: ale masz maskotkę. A zaraz potem: ojej!! to SZCZUR!???!!!!!?
Chyba ludzie mają złe zdanie o szczurkach ;-):-D Ja sie nie przejmuje.:-)

Joanna, wygląda bardzo wygodnie.

Do góry