reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wozki foteliki etc. dla naszych pociech :)

Madzikm Bardzo fajny wózek !! Ma bardzo praktyczny i elegancki kolorek :D Tylko ta gondolka wydaje mi się mała. Taka jest czy to kwestia zdjęcia?

reklama
świetny wózeczek ! dziewczyny, a czy miałyście stycznosc z fotelikami: graco coast albo graco nautilus? Bo naczytałam sie bardzo pozytywnych opinii na temat obu fotelików, widziałam też zdjęcia i oba mi sie podobają!

fajne są te foteliki, zarówno jeden jak i drugi :) fajne też są jane montecarlo r1 mozesz sobie zobaczyc

Madzikm twoja córcia czekała chyba jak wózek dotrze do domu,bo zaraz po tym postanowiła wyjść na świat:-),chyba jej się furka spodobała.

Madzikm Bardzo fajny wózek !! Ma bardzo praktyczny i elegancki kolorek :D Tylko ta gondolka wydaje mi się mała. Taka jest czy to kwestia zdjęcia?

Gondola jest wg mnie bardzo obszerna. Z tego co pamiętam to ma w środku 83.5cm na 38cm

Madzikm twoja córcia czekała chyba jak wózek dotrze do domu,bo zaraz po tym postanowiła wyjść na świat:-),chyba jej się furka spodobała.

To samo mój mąż stwierdził:-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny a jakie macie foteliki?muszę kupić fotelik dla mojej córci,zastanawiam się nad modelem Tobi maxi cosi,podobno jest bezpieczny,jakościowo dobry,dla dziecka wygodny

ja mam besafe izi go, i bardzo mi się podoba i wygląd i funkcjonalność i wykonanie. W testach też nieźle wypada, jeśli chodzi o maxi cosi to też jest b.dobry ale jak dla mnie gorzej wykonany. Ale to kwestia gustu raczej ;-)

My mamy fotelik Mimas Safety 1st Fotelik Safety 1st Mimas 2013 opinie (4,18) · Wypisz wymaluj Maxi Cosi Citi, choć tańszy, ale równie bezpieczny | Wózki Dla Dzieci Opinie w zasadzie jest to to samo co Maxi Cosi tylko tańszy i w stosunku do moich potrzeb lepszy. Ja się zniechęciłam co Maxi Cosi po tym jak przez rok szła trefna seria która miała jakiąś wadę fabryczną, która w przypadku kolizji mogła bardziej zaszkodzić niż pomóc dziecku. Niby wycofali to ze sklepów, ale niesmak i brak zaufania pozostał.
Co prawda marka Mimas to tańsza linia Maxi Cosi :rofl2:

reklama
Wózki wózkami, ale to to jest dopiero wypas podobno :D Dostałam w gratisie taką kołyskę/gondolkę od znajomej razem z ciuszkami i wózkiem :) Mówiła, że trzymała w tym syna do 3go miesiąca i dopiero wtedy gdy już wyrósł, to kupili łóżeczko. To się buja, obraca, gra... IMG_0763.jpg
A wózeczek mamy firmy Silver Cross. Zdjęcie mam z internetu, bo nie umiem go rozłożyć :p Też fajna sprawa z tym wózkiem, użyty był może z 3-4 razy po czym znajoma stwierdziła, że źle się jej go rozkłada i kupiła inny :)
wózek.jpgIdentyczny tylko czerwony jak ferrari :)

Załączniki

• IMG_0763.jpg
    IMG_0763.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 233
  • wózek.jpg
    wózek.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 207
Do góry