reklama

Wózki/foteliki samochodowe

Ładny ten Espiro, nie wiedziałam, że takie mają 2w1 - ta marka kojarzyła mi się zawsze z takimi bardzo popularnymi (przynajmniej u mnie w mieście) kolorowymi spacerówkami, z małymi plastikowymi kółkami ;) Miałam wrażenie, że co 2 wózek, który mijam, to ten :D
My teraz kupowaliśmy dodatkowy wózek dla synka, bo mamy jeden 3w1, ale chcieliśmy też jakąś dodatkową mniejszą spacerówkę. Od miesiąca mamy Chicco Miinimo i jesteśmy zadowoleni :) Jest stabilny, ale też lekki i zwrotny. Idealnie nadaje się na spacery po mieście. Nasz synek ma w środku wygodnie i co najważniejsze - można wózek rozłożyć całkiem na płasko, gdy mały śpi :)

reklama
Coz za subtelna reklama chicco [emoji12]

hchygzu3k7rw3nxc.png

Ale co jak co, chicco ma fajne łóżeczko dostawne next2 me dream, oglądałam ostatnio.

Hej dziewczyny, podpowiem Wam jedną rzecz, pewnie niektóre o tym wiedzą ale inne nie, mianowicie szukajcie sklepów z wózkami gdzie mają sztucznego "dzidziusia" obciążenie, najlepiej z 9 kg. Różnica między pustym wózkiem a takim z obciążeniem jest kolosalna, a w końcu na pusto jeździć nie będziemy :D Co mi się w sklepie jeździło fajnie jakimś wózkiem to po włożeniu obciążenia ten wózek zmieniał się o 180 stopni i zazwyczaj już taki fajny nie był. Dlatego serio nie kupujcie wózka po jeździe na pusto :D Dla mnie póki co numerem jeden jest Anex sport, ale liczę że jednak uda mi się znaleźć coś tańszego :)

Ja nastawiłam się na Quinny Moodd 2w1, opinie co prawda znalazłam różne ale planuje zobaczyć na żywo, później ewentualnie zamówię :)
Mnie się nie podoba, budka w spacerówce jak i kosz są małe no i jest ciężki bo waży ponad 15 kg. Poza tym ten typ spacerówki jakoś mnie nie przekonuje. Gondola też jest mała i wąska bo ma tylko 30cm w środku.

Kolejna subtelna reklama ...
Wyleciało ;)
(sory Ola, twój post z cytatem też wyrzuciłam)
Większość postów z ostatnich miesięcy to reklamy jednej firmy, więc -> out ;)

I prośba do wszystkich, jak rzuca się wam w oczy reklama, itd, to zgłaszajcie (jest tam opcja "raportuj", albo choćby na głównym, bo czasem po prostu coś się przeoczy... [emoji15]

To wątek na linki, ale NASZE linki, a nie spamerów itd...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Wyleciało ;)
(sory Ola, twój post z cytatem też wyrzuciłam)
Większość postów z ostatnich miesięcy to reklamy jednej firmy, więc -> out ;)

I prośba do wszystkich, jak rzuca się wam w oczy reklama, itd, to zgłaszajcie (jest tam opcja "raportuj", albo choćby na głównym, bo czasem po prostu coś się przeoczy... [emoji15]

To wątek na linki, ale NASZE linki, a nie spamerów itd...

0d1yrjjgtd95fou3.png
No pewnie, on nie był już potrzebny skoro wyrzuciłaś :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry