Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja mam anexa sport już jesteśmy w spacerówce, i gondola to jak każda wykorzystywana do ok 6 mc, no chyba że się rodzi na późną jesień jak moja bratowa to wtedy rzeczywiście jak największa, ale warto jeszcze zwrócić uwagę na spacerówkę bo w niej jeździ się dłużej
Mutsy igo Pure fog z czarnym stelazem na stronce internetowej stwierdziłam że nie jest to wozek dla mnie, ale na święta byliśmy w Poznaniu i miałam okazję go wypróbować - jest mega funkcjonalny ! Lekki, zwrotny i mało miejsca zajmuje. Mam porownanie z barletta adamexa (mieliśmy dla starszego synka) i sa to wozki z dwoch roznych światów. Cena mnie nie ograniczała bo dziadki stawiają ale nie podobał mi się pomysł wydania takiej kwoty na jeden rok (synek tyle w gondoli pojezdzil) bo spacerowke mamy i przerzucimy starszego na Easy board (czy jak sie to tam zwie) a młodsze do spacerówki ale jak zobaczylam 50% przeceny to sie nie wahalam