reklama

Wózki, foteliki

reklama
@caltha to moje pierwsze dziecko także mi akurat dostawka nie robi różnicy :)
Chciałam zainwestować w porządną spacerówkę żeby za kilka miesięcy nie wydawać druki raz kasy.
Myślę, że to dobry wybór będzie :)
Joie mytrax ma pozytywne opinie :)

@caltha to moje pierwsze dziecko także mi akurat dostawka nie robi różnicy :)
Chciałam zainwestować w porządną spacerówkę żeby za kilka miesięcy nie wydawać druki raz kasy.
Myślę, że to dobry wybór będzie :)
Joie mytrax ma pozytywne opinie :)
Szwagierka ma litetraxa i jest super, a mytrax to lepsza wersja. Ja też że względu na spacerówkę i miejsce i sposób składania

ref=ox_sc_act_image_24

Hej. Przydała by mi się rada. Co prawda mam już dziecko ale "stare" 14letnie. I w kwestii wózków i fotelików jestem trochę zielona. Mieszkam na 2piętrze wysokim bez windy i chciałabym wózek możliwie lekki. Co prawda wybrałam TecTake 3 in 1 Wózek wózek Buggy Baby Jogger Reise Buggy ale może jest jakiś lepszy. Nie chcę wydawać mnóstwa pieniędzy.
Druga kwestia to fotelik. W aucie nie mamy systemu isofix. Czy warto kupić fotelik 0-18 czy lepiej osobno dla malucha i dla większego dziecka.

@Blondynka1988 ale jaki? Mąż chce mnie z domu wyrzucić jak zaczynam znowu temat. Mówi że mamy czas. Z wózkiem to i tak "moje zmartwienie" bo to ja będę najczęściej dźwigać. Jak będę sama z dzieckiem to sobie nie wyobrażam żeby na spacer nie wyjść. A fotelików jest okropnie duży wybór. Mnie się podobają te do 18 z możliwością montowania tyłem do kierunku jazdy bo to bezpieczne ale mąż twierdzi że mało praktyczne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry