Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
- zwykłą spacerówką-parasolką), a na przyszłą wiosne kupimy juz lżejszą spacerówkę (głównie z tego powodu, że nasza spacerówka to juz dośc mocno zużyta;-))
natomiast myśmy dość długo jeździli w wielkiej spacerówce Roana, ale do sklepów czy na "szybkie" wypady w cywilizacje kupiliśmy małą parasolkę. nie znam niezadowolonych...Tak sobie czytam i czytam i podzielę się swoim wyborem, padło na
MUTSY 4 RIDER i chyba dla niuni kupię w kolorze czerwonym albo takim szaro-stalowym..
Co Wy na MUTSiego?
jedo i roan marita to prawie to samo, wiec podpisuje się pod tym co Mata napisała o swoim wózkunatomiast myśmy dość długo jeździli w wielkiej spacerówce Roana, ale do sklepów czy na "szybkie" wypady w cywilizacje kupiliśmy małą parasolkę.
Mutsy podobno super ale gondola mała? ale nie widziałam, tylko wiem że koleżanka miała mutsy i szybko wymieniała na inny wózek bo córcia jej wyrosła z gondoli błyskawicznie...
Hehe, w Stanach tylko w fotelikach. Będę atrakcją mojego miasteczka z dzieckiem w gondoli:-).błagam dziewczyny nie woźcie dzieci w fotelikach samochodowych więcej niż trzeba.. szybki wypad do sklepu ok, ale nie spacery.. przecież to nie jest naturalna pozycja dla niemowlęcia..