• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

reklama
agusiakemisia my zdecydowaliśmy się na czarny :-) wydaj mi się że jest praktyczny... a u nas przesądziło że jest lekki :-) i fajnie się składa

a powiedz mi gdzie kupowaliście ten wózek??

Ostatnia edycja:
agusiakemisia my też kupiliśmy taki tylko 3 :-) barakuje nam jeszcze gondoli bo zdecydować nie możemy czy chcemy z nowego roku czy ze starego... tylko z nowego to jeszcze nigdzie nie widzieliśmy... sama nie wiem...

A jaka jest różnica ? Ja kupiłam cały komplet i z głowy :D a czarny miałam quinny Zapp ( spacerowka) z kevinem - fakt ze z pewniej nie miałam problemów ;) ale lody i chrupki flips bardzo ładnie było widać ;)

widziałam tylko w internecie więc nie da się zobaczyć różnicy... kształt a co w środku to nie wiem dlatego chcemy zobaczyć gdzieś w sklepie.... a w ramie wózka to różnica że masz czarne kółka i cena ;-)

a gdzie kupowałś ??

Ja przez eBay ;-) no Nowy kosztuje £890 ... Troche duzo jak na wozior , a fartnelo mi sie bo maz tej klijentki kupil Capri tuż przed porodem - nowiutki a klijentka urodzila dziewuche ;-) I zakupili rozowy ten byl moze ze 2 razy na dworzu a za polowe ceny wyrwalam hihi , spacerowka jeszcze w kartonie, akcesoria jak siatki i owiewki od wiatru wszytko w orginalnych opakowaniach ;-)

A ty?

my kupiliśmy na kiddicare spacerówkę, przed świętami była w cenie 280 funtów... teraz nie dawno kupiliśmy nosidełko w ToysRus za 89 funtów, też było w niższej cenie i jeszcze miałam kupon na 10 funtów więc wyszło przyzwoicie... no i teraz patrzymy na gondole, dziś widzieliśmy tą nową i nie podoba nam się więc pewnie kupimy na kiddicare w tym momencie jest za prawie 140... więc razem by nam wyszło ok 500 funtów... a w zestawie jak patrzyłam to kosztował prawie 600 więc przez kombinowanie zaoszczędziliśmy odrobinkę... popatrzymy jeszcze na ebay, może coś się znajdzie taniej...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry