Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
to jest nasza bryka, póki co zamontowana gondolka, spacerówka leży na szafie i czeka na swoja kolej, póki co nie wiemy jak się będzie sprawował..wyjdzie w praniu jak zwykle...
Zastanawiam się nad kupnem lekkiego wózka dla małej, mamy gondolę, która jest dość nieporęczna w podróży , ewentualnie podczas wyjazdów do rodziców, czy na spacer gdzieś poza okolice domu, w związku z tym chcę kupić jakiś lekki wózek 0+, wybór padł na Maclarena XLR, rozkłada się na płasko i wedle informacji jest 0+. Wózka tego nie będę używała póki co na codzień tylko właśnie na rózne krótkie czy dłuższe wyjazdy z niunią, czy któraś z Was miała może ten wózek czy ewentualnie możecie polecić mi jakiś inny model innej firmy, który by się nadawał dla takiego brzdąca? Będę wdzięczna za wszelkie porady
moja przyjaciółka ma maclarena xlr techno i jest rewelacyjny, chyba największy z maclarenów. Trochę drogi, ale można znaleźć fajne używki
my używamy spacerówki z naszego xlandera xq jestem zadowolona, na parasolkę pewnie przyjdzie czas na wczesną wiosnę
petunia, a na czym Ci zależy w spacerówce? Ja robiłam niedawno przegląd rynku więc mam orientację w miarę niezłą jeśli chodzi o spacerówki
Mi się podoba MaxiCosi Mura 4- aczkolwiek na zimę jest za płytka i ma niefajny pałąk, ponadto trzeba do niej dokupić specjalny śpiworek na zimę, fajna jest Teutonia Mistral P, aczkolwiek ciężka, porządne acz też duże są spacerówki Emmaljunga, fajnie 3 kołowe są Quinny , długo by wymieniać