reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
A u mnie będzie X-Lander XA - moja siostra powiedziała, że mi da.
Kupowała gondolę i jej małą używała ją tylko 3 miesiące.
Whpiorę sobie i będzie jak nowa.
A spacerówkę jakąś lżejszą kupię już na wiosnę.
Magdziunia fajny wózio, cena też :-p jednak dobrze jak ma się siorkę z odchowanym dzieciaczkiem, zawsze coś w spadku zostanie ;-), chyba Ppatqa taki będzie miała.

Malena ładny wózeczek, a kołyska miodzio :-)

Ciesze sie dziewczynki ze wozio wam sie podoba On jest osobno spcerowka i osobno gleboki Nie jest z tych ze wsio razem ale mnie ten wozek uzekl hihi naogladalam sie innych i moglam kupic ale ten mi sie najbardzij podobal
Jak bedzie Oliwia mala to spacerowka zostaje w domu a pozniej gleboki w domu a wozio bedzie spacerowka :-)
To jest taki wozek jak kiedys byly modne hihihi dalam za ten nowy wozek tylko 350 zl i mnie sie bardzo podoba hihihi
Dzieki dziewczynki :-)

Dorotko najważniejsze, że się podoba Wam, jest wygodny i nie kosztował drogo.

A mnie dziś teściowa zaskoczyła - spytała czy nie chcemy wózka.
Bo nastawiła się na kupno dla pierwszego wnuka lub wnusi.
A ja powiedziałam, że dostaję od siostry.
Troszkę jakby jej się przykro zrobiło.
Ale jak mam mieć dobry wózek sprawdzony, to niech kupi później spacerówkę.
I tak myśleliśmy o takiej oddzielnej spacerówce lżejszej.

Hehehe faktycznie...widze fotę. Ale szukałam postów Dorki i nie spodziewałam się, ze Czarna je wkleiła.

reklama
Do góry