reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
Blondii kurde on jest bardzo podobny do cosmo a ja wizualnie widziałam ten wózek i kurde jakos takie niedorobiony mi sie wydawał. Tak jakby nic do siebie niepasowało, Gondola taka wielka przy tym stelazu i taki on niski itp. Najlepiej jak sama sprawdzisz

ja wlasciwie tylko ten Tako widzialam co chcialam wczesniej i podobal mi sie...tzn sprawia wrazenie porzadnego, ale nie podobno ciezki wiec nie wiem...jeszcze nie bylam w wozkowym sklepie...tylko to co na allegro i na ulicy widze:)

Jak byliśmy nad morzem, to mi się głowa dookoła szyi obracała :-D. X landery rozpoznaję z odległości :-D. A tak na serio, to ja też uważam, że wózek najlepiej na własne oczy zobaczyć, bo zdjęcie, to często mocno nie to samo :tak:.
Czarna ja mam pytanie gdzie tego Treeco można zobaczyć w necie, bo tak z ciekawości chciałałabym zobaczyć. Zdania, że kupimy tako pewnie nie zmienię, ale mamy podobny gust wózkowy więc chętnie i na ten spojrzę :-)

Jak byliśmy nad morzem, to mi się głowa dookoła szyi obracała :-D. X landery rozpoznaję z odległości :-D. A tak na serio, to ja też uważam, że wózek najlepiej na własne oczy zobaczyć, bo zdjęcie, to często mocno nie to samo :tak:.
Czarna ja mam pytanie gdzie tego Treeco można zobaczyć w necie, bo tak z ciekawości chciałałabym zobaczyć. Zdania, że kupimy tako pewnie nie zmienię, ale mamy podobny gust wózkowy więc chętnie i na ten spojrzę :-)
Kasia ten treeco to takie coś:-p
TREECO GłEBOKO- SPACEROWY, 3 GRATISY ! PROMOCJA! (417776199) - Aukcje internetowe Allegro
Osobiscie niewidziałm go na żywo ale bardzo przypomina Coneco V3 jedynie co mnie w nim bardziej przekonuje to spaceróweczka całkowicie rozkładana, rączka z regulacja (nieteleskopowa)
Spełnia praktycznie moje wsie warunki wiec:-p:-p:-p

ja wlasciwie tylko ten Tako widzialam co chcialam wczesniej i podobal mi sie...tzn sprawia wrazenie porzadnego, ale nie podobno ciezki wiec nie wiem...jeszcze nie bylam w wozkowym sklepie...tylko to co na allegro i na ulicy widze:)

Asiu Tako jest faktycznie ciężki - miałam okazję przejechać się w sklepie, obejżałam dokładnie i .... :baffled: niestety.

Dziewczyny widzę, że pare z Was interesuję się tym Tako a nie widzę zainteresowania Polakiem. Byłam akurat w hurtowni i oglądałam obydwa modele. Faktycznie fajnie ten wózio wygląda, ale Polak SMART ma większą gondolę niż Tako i jest zdecydowanie lżejszy niż Tako. Dla mnie to są dwa ważne argumenty. Nie wiem czy ja się najarałam na tego Polaka, a może któraś wypowie się na jego temat :-)
Polak

reklama
Rzeczywiście fajniutki!!!
Szkoda, że na piankach, ale jakby był pompowany, to ważyłby 3 kilo więcej, czyli tyle ile jumper. Fakt, że z fotelikiem 300 zł tańszy.

Do góry