reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Kojec jest super tylko nie do naszego malutkiego mieszkanka:tak:.
Mamy łóżeczko turystyczne i to będzie musiało wystarczyć póki co:-).
Na razie nic nie kupujemy dla Natalki , wózek nas trochę zrujnował;-)więc chwila oddechu.Póki co nie ma potrzeb:-).

reklama
Na pewno zrobię. Zresztą chyba jutro lub raczej pojutrze trzeba będzie go złożyć bo dzieciaki coraz bardziej brykają. Dziś ze trzy razy mało mi nie uciekły w tego materaca. Najbardziej się jednak boję jak któreś przy krawędzi chce sie przekręcić....

A to Anielka w swoim krzesełku :) Fajnie bo ono ma 3 stopniową regulację oparcia i już teraz może sobie w nim siedzieć :) A jak się przyjżycie to widac Anielce jej celulicik na udku :-) :laugh2: :-D
A na drugim zdjęciu Aniela w spacerówce :)

A to Anielka w swoim krzesełku :) Fajnie bo ono ma 3 stopniową regulację oparcia i już teraz może sobie w nim siedzieć :) A jak się przyjżycie to widac Anielce jej celulicik na udku :-) :laugh2: :-D
A na drugim zdjęciu Aniela w spacerówce :)
Mju fotelik jest swietny oglądałam go a Anielce widać jest w nim super wygodnia ale ona fajna:tak:

Mju naprawdę super ten fotelik.:tak:Naprawdę jakbym sama kupowała, to też bym taki wybrała.:-)
A co do tego fotelika samochodowego, który kupiliśmy małej, to kochane bardzo polecam, wypróbowaliśmy go w niedzielę, mała była zachwycona nowym sprzętem-siedzi wysoko i wszystko widzi przez szyby, więc jej pasuje, no i poza tym zdecydowanie bardziej odpowiada jej jazda przodem a nie tyłem:tak: :-D,no i w ogóle jest super, tak więc polecam Deltim "Mały Podróżnik". Naprawdę bardzo zadowolona jestem z tego zakupu.:tak: :-) :-) :-)

RENEE,a ile ten fotelik kosztował?my ostatnio nosimy się z zamiarem kupna jakiegos na "dłuższy czas" i póki co się orientujemy w rozmiarach i cenie

Anna kosztował mnie na allegro 399 zł i to jest fotelik 9-36 kg:-) , wklejałam zdjęcia kilka stron wcześniej;-)

Dziękujemy za komplemenciki :-D ANIU, Anielka ma tu co prawda mały flircik z Adasiem ale on cos tu popisywał, ze za wierny w uczuciach to nie jest więc kto wie.... a PRZEMCIO super facet....;-) :-D

reklama
Do góry